上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
257  538.9k

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-15 09:51 發表 查看引用來源
係咁chur住你先叫淫?
E! 你又有D道理喎~

可能好多時都係佢配合我,所以我唔太覺。

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-15 09:58 發表 查看引用來源
咁成個營食咗幾多次?
食佢定食野?

而架講定等我打埋先?

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-15 10:14 發表 查看引用來源
你覺得佢自動波,淫眼,渴求望你先叫淫?
我明你意思了.... 咁c9對我係淫既。

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-15 10:15 發表 查看引用來源
執咗幾多劑,緊係而家講啦,我性急呀🤣🤣🤣
3咋!!!! 瞓之前果次如果有做,就唔夠套用,我帶左3個裝上去咋。

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-15 10:59 發表 查看引用來源
帶得三個咁少🤣🤣🤣
本身諗住露營,無諗咁多,帶一盒就算。😹

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-15 11:01 發表 查看引用來源

呢D有多都唔係咩問題丫!
我諗住3個都夠啦,無諗過靈營都瞓得咁舒適者😅

本身幻想過佢對手扶住爛頭營幅牆,比我後推😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-15 10:55 發表 查看引用來源
咁咪可以唔用套囉!😉
都係果句,唔好強求🙈

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-16 09:16 發表 查看引用來源

小米機XD~~~~~~
你自拍真人架喎,應該買可以反鏡頭果部。

沉睡到鬧鐘響,天未光,又凍,睡袋又暖,唔想起身,仲心諗日日都有日出架啦,超想繼續瞓。C9真係勁,唔賴床,果然係返慣早係唔同d,我望一望個營頂,真係仲係黑架喎,然後就慢慢合返埋對眼,想瞓返。聽到C9喺隔離係咁哦我,叫我起身,我話我鬧鐘較左兩個,第二個鬧鐘響埋先啦,仲可以瞓多15分鐘,C9唔肯,咁我係平瞓,佢就瞓我側邊,佢痴埋嚟,喺我耳邊係咁哦我,我無理佢,佢開始玩,吹下我耳仔,然後伸脷lam,隻手就直接伸入我衫入面摸花生米,再嚟就掀起我d衫,啜我花生米,手就去撚雀,又講野引誘下我,類似話扯到好硬喎,想唔想含呀,又出下dlin雪雪聲,務求要我出聲,我梗係死扮瞓緊,反正無開燈。

C9一路啜lin一路chok我碌野,C9又話我鳩頭已經流晒口水,整濕左條孖煙通,我心諗唔怕,仲有一條乾淨既,所以我繼續唔出聲。Feel到c9慢慢郁個身,好慢,可能佢就住個睡袋,啜lin,然後玩埋lam住落肚,手就扯開條褲,慢慢由肚皮一下一下lam,沿住碌野lam到去鳩頭,係咁攻擊個鳩頭,又話幫我lam乾淨個鳩頭佢,我無出聲慢慢享受下,之後聽到c9好銷魂咁講:老公呀,平時你一陣就醒啦,今日我咁落力,你醒未者?聽到我忍唔住都出聲,又摸下佢個頭,讚佢lam得好舒服,仲話以為佢唔中意含撚,C9答我話接受左我陣味,咁我就叫佢快d含落去啦。C9話佢平時好少咁落力,見係我咋,佢話佢對佢老公無咁好情趣,然後就開始含,我又呻吟下回應下佢。

因為個睡袋無拉開拉鍊,空間有限,佢個patpat已經喺我隔離,佢一騎上我頭就可以69,比佢含到好爽,伸手入佢衫底玩波已經玩到佢lin頭硬哂,諗住除佢褲捉佢騎上嚟69,點知鬧鐘響… 咁我唔理,伸手去照除啦,C9唔肯,縮開左,我話嚟啦,佢就話夠鐘啦,而且我都醒左啦,我話我下面都醒左喎,佢想走,我就捉住佢個頭一下一下咁插佢咀,佢又無反抗,淨係唔唔唔唔聲咁含住,我越插越快,c9就起手拍一拍我,我先停,佢話我係咪想死,口爆佢。我就扮傻呀,又話而架好想出野呀,C9就話夠哂鐘,要起身出去,喺我扭計咁扭之下,佢話最多比我試一次口爆,我反駁佢話琴晚夠話唔用套,C9好嗲咁話實有機會,然後我屈服,起身。

開燈,先見c9塊面好紅,應該係睡袋焗,又比我插完咀,我同佢講佢面紅哂,佢話佢怕醜喎。咁清理一下,著好衫,就出去,一齊去柯尿先啦,然後飲下水,沖杯熱朱古力,我再開定個鍋煮罐頭湯,我帶左史雲生日式粟米湯,準備好就由佢自己煮,我同C9飲完熱朱就行去個高位等日出。等緊日出,見d露營友都出哂嚟,我仲講笑話佢地琴晚可能群p完,C9叫我唔好咁淫,我就話無計啦,而架谷精上腦,C9氹我話等陣大把時間啦。好天既,日出真係唔覺唔覺就太陽出左嚟,雖然有太陽,但係都仲係凍既,返到營,d粟米湯飲得,咁我地又飲湯呀,食面包,我又煮下熱水咁,再望一望d肉乾,發現有野咬過既痕跡,我覺得有老鼠嚟過,所以d肉乾就無再食。食完野,太陽出左嚟,好曬,又仲有睡意,又想扑野呢,就入返營。

入到營,雖然太陽出左,但係營入面都仲係暗暗地,我同C9除哂褸就瞓左上張床,睡袋就無拉,當被咁襟住先,兩個人平排咁瞓住,然後我打側身,

我: 而架大把時間啦喎~
C9: 咁你想點先?
我: 你想中出先定口爆先?
C9: 唔用套咋,邊有話比你中出。
我: 咁我唔用架啦。(隻手已經隔住佢件衫初緊波)
C9: 而架?唔得呀! 你想做爸爸牙! 下次先啦。
我: 咁口爆囉。(手指慢慢摸上佢咀邊。)
C9: 咁多野想,你得唔得呀~ (開始啜我手指)
我: 你肯試,我乜都得,我實會好好服待返你。

C9啜到我隻手指雪雪聲,我已經超興奮,我單手除哂褲,慢慢跪到c9頭側邊,佢都仲啜緊手指,我縮返手指出嚟,佢打側身,就lam我袋底,又乃下鳩身,我伸隻手攝入佢patpat從後試探,濕潤既,然後甩埋佢褲摷佢,佢打側身瞓住咁同我含,我左手摸住佢頭,右手就伸過去從後又撩又摸佢。之後我坐起度,C9就跪趴咁同我含,我都係撩住佢,唔知係唔係日前出含過,或者可能我太興奮,我話我差唔多,佢甩咀用手chok,頂,我就轉左雙手喺佢patpat摸住打圈。

我: 手chok?可唔可以含住出呀?(雙手由佢patpat輕輕遊走,沿住腰到佢肚再經衫底落,雙手逗雙峰)
C9: (有D唔情願) 你想點出?
我: 你含住到我出囉,然後我喺你口入面射,咁先叫口爆麻。
C9: 咁核突!
我: 同你而架含緊差唔多,到出時你用口接,之後吐返出嚟,嚟啦,乖啦。(順勢起手除埋佢衫)

C9含返落去,我就撫摸下佢背脊,慢慢捉住佢頭一下一下咁插,然後佢拍停我,見到佢笑笑口,再慢慢鍚上我花生米度啜,再除埋我衫,一除完衫果下,一野鍚度我咀,之後就笑住叫我試下自己D味,佢太睇少我,我點會介意,直頭捉佢過嚟同佢打車輪,脷疊脷,C9雙手攬住我背脊,我就伸手落去下面摷住佢,慢慢佢又趴低返同我含,我就摸佢patpat,再反轉佢,面向上,69,我又跪住咁插佢咀,捉一捉佢雙手同我摸我對花生米,我就雙手格開佢兩邊肶大M腳咁撐住個人,淨係用脷一下一下咁lam佢粒野,又用脷頂住打下圈咁,下面就一下一下咁插C9個咀,C9比我插到唔唔聲之外,雙手都係咁摸住我花生米。慢慢一下一下咁un,真係每一下都感受到C9個咀包住我既感覺,又聽住佢比我食鮑發出既呻吟聲,無耐就想射,我同C9講聲想射,問佢係唔係真係可以射入口,佢唔唔聲咁,又雙手掃我花生米掃密左,我認為呢個係代表可以既訊號,我就集中插,真係屌佢個咀,仲要69咁倒轉屌,un緊時又乃兩下鮑咁。到就出果陣,我加快左抽插,C9雙手捉到我條腰,射啦射啦咁講出嚟比C9知,叫佢含住,比我射哂先,我又爽到淫叫下咁,射哂,我就縮開個人,去拎tempo比C9,C9坐返喺度吐返出嚟。

C9: 好核突,仆街仔,成口滿哂,好似吞左d,想嘔。(嗲聲嗲氣咁)
我: 係呀,射左好多。(我拎張tempo同佢抺咀角,再比水佢)
C9: 咁正唔正呀?
我: 多謝老婆,都係老婆正,我先可以咁爽,不過如果射完即刻再含乾淨,我會爽到反白眼。(賣口乖氹佢)
C9: 仲要含乾淨!! (打左幾下我心口)
我: 試下啦,你都想我爽死架。(死求佢)
C9: 而架?
我: 都仲硬,試下啦,我會爽到升天。

C9比我氹掂,我坐住,佢跪喺我面前,慢慢低頭咁開始去含,我又摸下佢個頭讚佢乖,又對我好,肯試,又再發出我既呻吟聲,爽呀。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆