上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
257  538.8k

引用:
原帖由 garyfood 於 2021-12-24 15:49 發表 查看引用來源
師兄點同c9 過性誕呀 ?
今日食左餐lunch咋

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-26 19:46 發表 查看引用來源
冇食埋佢?
普通食下野咋🙈

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-26 20:08 發表 查看引用來源
距離上一次同佢做都已經大半個月啦,冇再約下次幾時做?😉
有一齊食下飯,打下邊盧,但係梗係無機會做,不過約左再去露營⛺️

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-26 21:38 發表 查看引用來源
點解唔約番去酒店慢慢玩,天寒地凍,又冇涼沖,又多野拎
因為上次去完仲有好多發熱包未用😂

而且夜景好靚,所以再去😂

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-27 21:24 發表 查看引用來源

我同sp有時都會咁  可能十次搞 食兩次咁

佢話咁樣正常D 行得舒服D
我同你應該都一樣,不過我地應該係見10次,攪1-2次咁。

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-12-28 00:06 發表 查看引用來源

露營有露營嘅好玩嘅,去得多爆房都悶啦,最緊要開心。
同酒店好唔同feel呀。好有原始野性衝動~

引用:
原帖由 garyfood 於 2021-12-28 09:01 發表 查看引用來源
約佢除夕啦 , 扑住倒數 , 齊齊高潮過新年
除夕點訂到房.... 仲要重點係點甩身....

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-28 10:28 發表 查看引用來源

所以你D文我都想同佢試
試露營?

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-12-28 10:44 發表 查看引用來源

想同樓主CHING 試玩 ?
大家一齊去行山囉~

我撐開肶坐住,C9跪住低頭同我試下後補事後蕭,叫佢好似當窄乾我咁啜乾淨,我就會升天,頭幾下都好似唔太願意,可能聽到我D呻吟聲,越啜越順暢,我爽完嘆完,叫C9吉起籮油,我又從後摸入,濕哂啦佢,我摸幾下就指插。我可能太興奮,都仲硬硬地,所以C9都仲含緊,過左陣,因為手唔太夠長,摷得唔夠盡興,我就摸住C9個頭同佢講:乖,而架休息下,享受下先,我好好服待你。然後我移去坐喺C9籮油隔離,C9上半身趴住,籮油吉起,我右手指插,左手摸住佢籮油,有時又輕輕力打下,又係圍住佢朵花鍚,係咁刺激佢,叫佢舒服要講出嚟,佢就呻吟聲大聲小小,我就話佢,係要講出嚟,正要講正,舒服要講舒服,C9都係繼續呻吟聲,我就伸脷去lam佢鮑魚同菊花中間D位,然後停一停。

我: 正唔正?
C9: 好正呀。
我: 乖啦,要講出嚟,仲要唔要?
C9: 要呀。
我: 講得嗲d。
C9: 我要呀~ 好正呀~ 好舒服呀~

咁我聽到呢D“聲”,興奮好多,就反轉C9,等佢瞓喺度,因為地方有限,我趴唔到佢下面,只有跪住佢腰側邊,灣前去乃鮑,好似69咁,我都好有心機服侍佢,一路指插一路乃粒野又有,雖然唔太就位,一路摸粒野一路用脷乃條界又有,一路服侍佢一路叫佢想點要講出嚟,所以佢開始慢慢“多野講”。都好一段時間,我都攰攰地,佢都嚟左幾次,佢都捉左我騎返住佢69,但係我跪到有D攰,就同佢轉身,變左我瞓住,佢騎上面同我69。咁C9都係一路含住,我就乃西啦,手指又玩下佢朵花,由花既外圍打圈輕輕掃,再變左摸下朵花,見C9又唔反抗,咪一路捽花一路乃西。比C9含到硬一硬,自己上套,再捉返C9埋嚟,後入推佢,又轉下玩男上,果朝狀態好好,真係係咁插係咁un,又係咁揸波,我郁到出汗同攰,都覺得仲有貨,真係屌到C9問我得未,男上都玩左幾個post,C9已經好似瞓住唔郁比我任屌咁,最後男上叫C9啜住我lin比我插到射,射完同C9車輪一輪鍚一鍚,佢就側身裸瞓,我除完套抺乾淨就睡袋唔拉鏈當被冚就瞓。

瞓左都幾耐,望一望時間都11點幾,兩條肉蟲喺睡袋瞓得幾舒服,好彩搵營地果時肯行遠D,所以都無人經過嘈住,係間唔時聽到好遠有人聲。咁我起左身,全裸咁spooning攬住C9,feel到自己碌鳩掂住C9股隙,我其實都應該著返條孖煙通瞓,不過算啦,都過去左。真係可能因為兩個人去露營,困獸鬥咁,又有新鮮感,兩個人又咁肌膚之親攬住,我淫意再起,不過只係手多多者,單手揸下波,掃下lin,見C9郁身郁勢,唔知佢係唔係扮瞓,見佢唔反抗我又繼續,捽到佢lin硬左,我就反佢過嚟平瞓,見佢真係好似仲瞓緊,我無理,輕輕力啜下lin,又伸手落下面,一摸,有小小濕濕地既,我就索性捐入去,即係跪住C9側邊,又倒轉伸個頭過去咁,慢慢分開佢雙腿,直接lam落去,好溫柔咁去lam佢粒野,lam下lam下,慢慢就聽到C9吟呻聲,有D半睡半醒feel,我就再撐闊D佢對肶,同跨埋過去跪喺佢肚上面,再壓一壓佢對肶,咁佢隻鮑就可以高小小比我lam,又有時用條脷去乃入去,震下脷,我都好攰架其實,又焗呢,不過乃得好開心,跟住聽到C9把聲,

C9: 夠啦,死佬,你想乃死我牙!(我一路乃緊,所以佢一路講一路有D抖氣呻吟聲)
我: 等陣就走啦。
C9: 仲想嚟多次?
我: 唔係呀,無哂套啦,你係唔係想比我中出呀?
C9: 都話下次有機會先,無套你仲整?
我: 咁我可以服侍你麻,比我乃下西啦。
C9: 個西都爛啦~

我由佢洞口,一野直乃到菊花,C9縮一縮,但係比我壓住,咁其實佢都係輕輕縮下者,我無理,加D口水就賞菊,C9既叫聲係唔同左,又叫唔好呀唔好呀咁,不過身體好誠實既,過左陣就無再爭扎,我先用手摸返佢粒野,條脷就係咁lam佢朵花,比佢享受左陣,我停一下問佢,

我: 係唔係唔要呀?
C9: 要呀~ 衰佬~
我: 乖啦,要就出聲麻。
C9: 等陣先,死佬,你無哂套,唔係想插屎忽麻?
我: 唔係呀,我唔屌屎忽架,想你過癮咋,屌你。
C9: 咪屌左囉。(發姣聲)

咁我就繼續服侍佢,一路捽粒野,一路lam朵花,仲用埋脷尖鑽佢朵花,一鑽既時候,佢呻吟到把聲好爽咁,試多兩轉,C9叫好正呀,然後就捉我去同我含,玩左好一陣69,C9震完身之後就叫停呀夠哂啦咁,然後我倒返轉側身瞓返佢隔離望住佢,見C9回多幾下氣先望過嚟,然後笑下,就禁低我落去直接繼續含,我話仲嚟?如果今晚我要交功課咪仆街。佢笑笑笑咁無理我繼續含,咁我都無抗拒,享受當下先,坐直返個人比佢含,雙手一路逗下佢對波咁,到射果時,我都係忍唔住雙手捉住佢個頭嚟插,射得唔太多。射完拎tempo比C9吐返出嚟啦,C9仲笑我,

C9: 今次小左咁多既~
我: 小你唔吞左佢,補呀~ 美顏呀~
C9: 我都聽過,真架?(心諗仲有咁天真既人…)
我: 假架,傻婆,梗係唔好吞啦。
C9: 哦

然後佢好乖咁低頭啜乾淨,其實我都窄得乾乾淨淨… 最後我用我最真誠既呻吟聲去結束今次既露營。休息左陣,我地就著返衫褲準備回程,C9要帶返對bra啦,我要幫佢貼肌肉貼啦,自己又貼啦,再出營,去柯尿啦,今次C9要用把縮骨遮,因為日光日白麻,我男人就唔洗啦。再返入個營入面要執野,我一伸個人入去,就叫C9都入一入嚟,C9伸入去之後都笑一笑,因為成個營都係陣依泣味,然後我地就叫今次露營做淫賤大本營。

準備好哂,搽好防曬,帶埋垃圾,就原路拆返,因為咁係最近,都多人行,又好似撞到有比賽咁,所以都用左好一段時間先去返伯公坳,再上巴士返東涌,再喺東涌食完野就返去。題外話,我中途捉左個路人一齊自拍影相,男人嚟,我話影比屋企人睇,等佢地放心,實際用途大家明啦。

後記
因為仲有好多無火鍋既發熱包淨,暖貼又仲有好多,我地食飯果時傾計,話都想睇多次個景,就約左下次再去過,等天氣暖返D先。仲有,早兩日食lunch,見到佢食藥,一睇見成排咁就知係乜藥啦,我笑一笑望住佢,佢又笑一笑咁。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆