上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
131  539.3k

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-5-24 15:06 發表 查看引用來源

私家門診呀 有張醫生紙 再去處方藥房買😑😑😑

千奇唔好試🥲
點解唔好試?

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-5-24 15:24 發表 查看引用來源

好攰🥲
不過效果好都可以試吓!😬

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-5-25 17:53 發表 查看引用來源
唔知點解,真係瞓左陣就醒,C9喺我前面,我地仲係打側咁攬住瞓。我諗住索幾下C9後頸,同揸幾下就瞓返,點知C9又開始呻吟聲,我又開始硬,我隻揸波手由波向下游,用手指探一探路,唔濕既… 再伸手指入去,痴立立…縮返上去玩波掃lin,下身就 ...
好正喎!係咪插得比平時多?c9滿唔滿意?

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-5-25 20:26 發表 查看引用來源

飽哂😀
佢有冇話比你屌死?😉

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-5-26 11:13 發表 查看引用來源
好羨慕....睇完痕痕地
咁咪搵人止下痕囉!😬

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-6-6 15:48 發表 查看引用來源
咁踩完單車過兩日,有晚一齊去左食飯,好普通去左酒樓食小菜同飲兩支大啤咁。食野期間,吹水傾返踩單車果日,自然講埋酒店既野,傾到我又硬硬地,C9又濕濕地。食完差唔多8點,埋完單走果時,C9埃埋嚟我手臂送波餅,我話特登架?不過8點啦 ...
好似幾好玩喎!c9咁快又忍唔住想要!😬c9身形好似幾正喎!等你再更新。😬

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-6-8 16:55 發表 查看引用來源
糾纏期間,車到大家咀邊都濕埋,我鬆開C9後尾枕等個咀抖下,摷多陣佢就灣過嚟,拉起我件衫對我粒花生米又啜又舔,都幾爽,我就雙手去解佢bra扣,再攝手入bra玩波掃lin,lin頭硬晒,feel到佢好敏感,就擰轉佢,佢雙手扒牆,吉起patpat,我拉低佢 ...
喺殘廁係咪好刺激?😬

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-7-25 12:55 發表 查看引用來源
琴日,星期日,公司有特別野,所以要返公司,本身係預左全日,但係竟然11點前就攪掂左,心血來潮想搵c9,上次殘廁之後都有食左幾次飯,不過無攪野,
我: 喂,今日突然有時間,你得唔得閒?
C9: 咁好既,突然有時間?
我: 公司野早攪掂,有無野做?
C9:  ...
久別勝新婚,今次有排玩啦! 😉

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-25 13:23 發表 查看引用來源
又屌到日月無光😂😂
食埋藥肯定屌到天昏地暗!😉

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-25 13:26 發表 查看引用來源
食埋葯....咁可以連中三元😂😂😝😝
可能大四喜Tim!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆