上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
131  539.3k

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-25 13:31 發表 查看引用來源
咁…射法好快乾塘😅😂😂
最緊要盡興!😬

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-7-25 14:11 發表 查看引用來源

第三野已經無乜野出😂
3Q已經好勁架啦!食咗藥同平時有乜嘢分別?

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-7-25 14:19 發表 查看引用來源

分別係「有效率」😂

我覺得果日唔食都唔會差,不過回氣需時囉😂
淨係回氣快咗?

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-7-26 10:00 發表 查看引用來源

唔止既,各方面都係勁左既,同攰左…

其實心理上都會有backup咩囉😂
咁c9有冇用家評語?😉

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-7-26 10:25 發表 查看引用來源
「好爽」
勁過冇食藥?😉

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-7-26 10:33 發表 查看引用來源

係勁左既,不過有好chur既感覺,唔食都可以,各有各玩法。
間中試吓好啦,慣咗返唔到轉頭!😂

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-7-26 12:25 發表 查看引用來源

(寫得簡潔d)

兩個人企住喺房,我乜都比C9除哂,佢伸頭過嚟啜我花生米,隻手就撚雀,我笑佢好心急喎,佢就傻笑,仲跪低同我含,我話不如沖涼先,佢答又唔係未試過。我拎走佢頂帽,拉一拉條馬尾過嚟,灣一灣腰索一索,就知佢今 ...
藥力到就可以屌返夠本啦!😬

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-7-28 15:51 發表 查看引用來源
我同C9飲飽食醉,其實得佢飲,咁我地就好似飽暖思淫慾咁,

我: 嚟架啦喎。
C9: 係啦,任屌呀,想點先?比我睇下硬未。
我: 聽到任屌已經硬緊啦。

C9就過嚟除左我件浴袍,推我瞓低喺床,然後佢再除埋自己件浴袍,就咀過嚟車輪。車左陣 ...
好詳細好正呀!c9應該上晒引,仲有排玩!😉

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-9-27 14:01 發表 查看引用來源
大家好,我呢個留言覆哂各位啦,首先,係仲有同C9繼續既,不過都真係講左成年,怕悶親大家,因為來來去去都係咁上下,如果有特別咪寫下囉,例如琴晚咁😈 ...
咁即係有嘢分享啦!😉

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-11-15 16:42 發表 查看引用來源
(近排忙,簡潔D)

C9身上得返對襪咁比我夾住嚟坐梳化,我攝喺佢後面,一手玩波一手捽佢下面,佢雙手仲係要比我搵USB線綁住左,不過都伸過嚟玩我鳩,帶住眼罩咁向後擰頭同我車下。坐女後面玩就係好爽,玩乜都就手,自己過足手癮,又比C ...
終於有更新啦!玩得好開心喎!等你繼續更新!👍😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆