上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
131  538.9k

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-15 10:53 發表 查看引用來源

3咋!!!! 瞓之前果次如果有做,就唔夠套用,我帶左3個裝上去咋。
咁咪可以唔用套囉!😉

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-21 12:45 發表 查看引用來源
沉睡到鬧鐘響,天未光,又凍,睡袋又暖,唔想起身,仲心諗日日都有日出架啦,超想繼續瞓。C9真係勁,唔賴床,果然係返慣早係唔同d,我望一望個營頂,真係仲係黑架喎,然後就慢慢合返埋對眼,想瞓返。聽到C9喺隔離係咁哦我,叫我起身,我話我鬧鐘 ...
好精彩,又詳细,唔通今次可以口爆?

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-22 00:52 發表 查看引用來源
今次話可以口爆,再下次可顏射再下次可以無套,再再下次可以中出
師姐好有經驗喎!你又係咁?😉

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-22 06:58 發表 查看引用來源
其實女人比男人更喜歡中出..內射...因為在做愛過程中最後一刻,感受到男人啲精 液熱辣辣咁射入去子宮深處,感覺是好奇妙是另一種快感😍😍🥰🥰
你就射得人哋多啦!😉

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-23 15:15 發表 查看引用來源
入到營,雖然太陽出左,但係營入面都仲係暗暗地,我同C9除哂褸就瞓左上張床,睡袋就無拉,當被咁襟住先,兩個人平排咁瞓住,然後我打側身,

我: 而架大把時間啦喎~
C9: 咁你想點先?
我: 你想中出先定口爆先?
C9: 唔用套咋,邊有話比你中 ...
睇到都硬呀!恭喜師兄成功口爆c9! 內射應該不遠啦!仲有冇下文?😉

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-26 19:06 發表 查看引用來源

今日食左餐lunch咋
冇食埋佢?

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-26 20:06 發表 查看引用來源

普通食下野咋🙈
距離上一次同佢做都已經大半個月啦,冇再約下次幾時做?😉

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-26 20:19 發表 查看引用來源

有一齊食下飯,打下邊盧,但係梗係無機會做,不過約左再去露營⛺️
約定邊日未?較啱安全期,今次可以唔用套?😉

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-28 12:15 發表 查看引用來源
我撐開肶坐住,C9跪住低頭同我試下後補事後蕭,叫佢好似當窄乾我咁啜乾淨,我就會升天,頭幾下都好似唔太願意,可能聽到我D呻吟聲,越啜越順暢,我爽完嘆完,叫C9吉起籮油,我又從後摸入,濕哂啦佢,我摸幾下就指插。我可能太興奮,都仲硬硬 ...
咁sweet呀!仲食定藥比你中出!😉

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-28 14:40 發表 查看引用來源

老婆而架好少要.... 都有D灰....

好似成個星期後先撩老婆做....
咁咪比多啲c9囉!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆