上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
1.0k  538.5k

回覆 1000# 花尾仔 的帖子

E 個係勞告某飲食集團老闆 個位呀...
新聞自己搵番...總之係勞資糾紛.... 所謂情人...食左係要還....

引用:
原帖由 花尾仔 於 2022-10-12 10:32 發表 查看引用來源
師兄呢嗰系c9真人?
這是今天新聞報導,飲食集團高層交歡後遭床照勒索50萬 女被告被裁定勒索罪成的女主角
色字頭上一把刀

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-10-12 10:48 發表 查看引用來源
這是今天新聞報導,飲食集團高層交歡後遭床照勒索50萬 女被告被裁定勒索罪成的女主角
色字頭上一把刀
Exactly!

有冇師兄知係邊個飲食集團呢?

。。。。師兄。。。。有無update 丫

(近排忙,簡潔D)

C9身上得返對襪咁比我夾住嚟坐梳化,我攝喺佢後面,一手玩波一手捽佢下面,佢雙手仲係要比我搵USB線綁住左,不過都伸過嚟玩我鳩,帶住眼罩咁向後擰頭同我車下。坐女後面玩就係好爽,玩乜都就手,自己過足手癮,又比C9雙手chok住,好正,就叫C9同我含,見佢向前郁再轉身跪喺地下,再搵我碌鳩嚟含,我唔想佢跪得辛苦(因為自己跪完),就比個咕𠱸佢跪住。

C9一路含,我一路呻吟,自己坐梳化望住佢跪含同帶左眼罩,好正,有時含含下佢又叫我郁一郁隻腳,慢慢變左我大M字腳咁比佢服侍,之後仲叫我踩上梳化,好怕醜咁話試下嘗我菊(我地有事前清潔)。C9試左乃幾下,我又呻吟幾下,話好正,之後就係咁用條脷去乃我朵花,我頂唔住,我跪喺梳化上面,叫佢一路嘗菊,一路chok我碌鳩,佢企起身,灣小小腰,摸下摸下搵到位就照做,好正,最後忍唔住同C9咁講,

我: 好正呀,你整到我好舒服。
C9: 嘻嘻,咁呢?(用脷鑽入嚟)
我: 一樣咁爽,好想射。
C9: 咁我繼續。
我: 到射果時同我含住出,得唔得?
C9: 得~

跟住我就跪住比佢一路嘗菊,一路打飛機,好正,到就射,我就轉身坐梳化,捉C9跪返低,我捉佢個頭過嚟,佢含住,我捉住,佢個頭自己chok,然後派彩,射哂入佢口,爆左D出嚟,我比tempo佢吐返出嚟,之後佢自動波再同我即時事後深層清潔,啜到碌鳩軟埋,我真係爽到升仙。

之後我就扶C9起身,坐喺梳化,比水佢飲,飲完就我服侍佢。

(下次再寫)

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-11-15 16:42 發表 查看引用來源
(近排忙,簡潔D)

C9身上得返對襪咁比我夾住嚟坐梳化,我攝喺佢後面,一手玩波一手捽佢下面,佢雙手仲係要比我搵USB線綁住左,不過都伸過嚟玩我鳩,帶住眼罩咁向後擰頭同我車下。坐女後面玩就係好爽,玩乜都就手,自己過足手癮,又比C ...
終於有更新啦!玩得好開心喎!等你繼續更新!👍😬

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-11-15 16:42 發表 查看引用來源
(近排忙,簡潔D)

C9身上得返對襪咁比我夾住嚟坐梳化,我攝喺佢後面,一手玩波一手捽佢下面,佢雙手仲係要比我搵USB線綁住左,不過都伸過嚟玩我鳩,帶住眼罩咁向後擰頭同我車下。坐女後面玩就係好爽,玩乜都就手,自己過足手癮,又比C ...
C兄舒服嗎?

引用:
(近排忙,簡潔D)

C兄舒服嗎?

引用:
(近排忙,簡潔D)

c兄黃金五秒加毒龍鑽爽死啦😜😜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆