上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
1.0k  538.5k

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-11-16 23:59 發表 查看引用來源
c兄黃金五秒加毒龍鑽爽死啦😜😜
究竟有几多囡肯甘做呀?作為一個色界知識分子,笨忍覺得呢啲行為只係做戏先會有,係平日生活入面係好难遇到。就算比你遇到只可以作玩伴不可能長久甘样对待另一半。

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-11-16 23:59 發表 查看引用來源
c兄黃金五秒加毒龍鑽爽死啦😜😜
爽到升仙呀~ 而架耐唔中腦海都回味下~

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-11-17 08:46 發表 查看引用來源

究竟有几多囡肯甘做呀?作為一個色界知識分子,笨忍覺得呢啲行為只係做戏先會有,係平日生活入面係好难遇到。就算比你遇到只可以作玩伴不可能長久甘样对待另一半。 ...
Um…. 唔知呀,咁C9聽話肯試,可能之前我都服侍佢唔少,佢想我爽下者。

毒龍鑽,真係好正!
如果囡囡接受到,真係好享受

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-11-17 11:02 發表 查看引用來源

Um…. 唔知呀,咁C9聽話肯試,可能之前我都服侍佢唔少,佢想我爽下者。
師兄揾到個甘正既sp真係前世恩結成今世果,可能上一世係c9欠你今世还,好好珍惜。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-11-17 08:46 發表 查看引用來源

究竟有几多囡肯甘做呀?作為一個色界知識分子,笨忍覺得呢啲行為只係做戏先會有,係平日生活入面係好难遇到。就算比你遇到只可以作玩伴不可能長久甘样对待另一半。 ...
人夾淫緣~ 只要件女 淋你就會乜都可以 !!

引用:
原帖由 花尾仔 於 2022-10-12 10:32 發表 查看引用來源
師兄呢嗰系c9真人?
真人表演🤭🤭🤭

附件

引用:
原帖由 ho501501 於 2022-11-24 15:52 發表 查看引用來源

真人表演🤭🤭🤭
嘩!極品。我見過好多係地鐵表演一個頭四隻腳,完全當人透明,令我諗起阿lam首敢爱敢做啲歌詞。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-11-26 09:01 發表 查看引用來源

嘩!極品。我見過好多係地鐵表演一個頭四隻腳,完全當人透明,令我諗起阿lam首敢爱敢做啲歌詞。
狂抱擁 不需休息的𨶙
     不需呼吸空氣 不須街邊觀眾遠離
     微乳中 邊打車輪車過
     街尾公廁玩過 想衝燈也衝過
     約炮就是我跟你

引用:

每次我奶佢個袋袋同patpat 中間,佢都會話又痕又舒服,之後就好肉緊咁嗌,我都會想佢再舒服啲😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆