上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
1.0k  539.8k

回覆 725# Sennn 的帖子

正啊中出,有種征服感

苦等多時,終於回來了

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-3-15 13:33 發表 查看引用來源

中意玩佢波多D~ 中出係爽既,又方便~
仲使講....男女都中意 , 不過個個都怕做爸媽

恭喜師兄, 中出成功

還有冇再砌多鑊才交人?好像還未浸溫泉喎。。。大雀就就浸完。。。

好想八卦問吓, 得個知字.

想知如果去酒店, online book房時唔係要留身份證全名的嗎? 到check in時唔係都要比身份證登記的嗎?

Touchwood間酒店中咗, 要搵入住過呢間酒店嘅人出嚟, 就算當時無掃安心, 但係一check酒店入住record就會搵到你出嚟, 唔怕? 🤔

定係有方法可以去酒店但係又唔駛留真個人資料? 🙈 (唔方便公開講的話可以PM話我知😂)
引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2022-2-22 11:43 發表 查看引用來源
睇新聞話到酒店唔用酒店設施,只是佔用房間可以唔駛嘟安心。

都唔止有人喇,你漏左個S
引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-3-15 12:44 發表 查看引用來源

卒之可以中出了。。。。爽爆啦

個C9終於比你中出。爽爆啦。

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2022-3-16 08:57 發表 查看引用來源
好想八卦問吓, 得個知字.

想知如果去酒店, online book房時唔係要留身份證全名的嗎? 到check in時唔係都要比身份證登記的嗎?

Touchwood間酒店中咗, 要搵入住過呢間酒店嘅人出嚟, 就算當時無掃安心, 但係一check酒店 ...
Book 房搵你個佬book 咪得,上房個下,有無咁多人check 你個安心呢?

無啦, 好耐無去🙄.

就算係以前, ex係唔方便book, 所以都係我去book㗎🙈😢
引用:
原帖由 更年大叔 於 2022-3-16 09:20 發表 查看引用來源

Book 房搵你個佬book 咪得,上房個下,有無咁多人check 你個安心呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆