上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
1.0k  538.9k

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-12-10 20:34 發表 查看引用來源

估唔到C9都幾識引你喎,哈哈
人妻又點會純情呀。。。我老母搞慶我老豆都係
呢 幾個字 咦 哦 嗯嗯 要XD
訓左十年上下格床

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-10 17:28 發表 查看引用來源
醒一醒,鬧鐘都未夠鐘響,可能兩個人一齊喺睡袋,又spooning咁攬住瞓,暖笠笠,感覺真係瞓左好一段時間咁。我有D想出去睇下個天,但係又暖笠笠唔想郁,咁咪繼續攬住瞓,索下C9後頸,上面隻手開始隔住佢件衫揸下波咁,C9可能真係攰,又或者 ...
點會靜,繼續支持!😉

精彩 ! 等你寫埋落去呀

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-10 05:28 PM 發表 查看引用來源
醒一醒,鬧鐘都未夠鐘響,可能兩個人一齊喺睡袋,又spooning咁攬住瞓,暖笠笠,感覺真係瞓左好一段時間咁。我有D想出去睇下個天,但係又暖笠笠唔想郁,咁咪繼續攬住瞓,索下C9後頸,上面隻手開始隔住佢件衫揸下波咁,C9可能真係攰,又或者 ...
仲有佢都想你吾帶套插佢。做咩就吾帶套插佢。等佢hi 都不得了

努力師兄,期待你每次和佢嘅戰況!

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-10 05:28 PM 發表 查看引用來源
快啲到下次啦! 可以無套 !!!

期待Ching嘅更新

引用:
原帖由 cth1978 於 2021-12-11 11:56 發表 查看引用來源

快啲到下次啦! 可以無套 !!!

期待Ching嘅更新
可能要等c9安全期先得!😬

快啲下次約啦!

期待更新

精彩 ! 等你寫埋落去呀

引用:
原帖由 於 2021-12-11 09:02 發表 查看引用來源
仲有佢都想你吾帶套插佢。做咩就吾帶套插佢。等佢hi 都不得了
我都一把年紀,唔會咁衝動😑

今次得左又點… 可能會導致從此消失😑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆