上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
1.0k  538.7k

好掛住SENN 師兄既更新,同C奶姐姐開年未?? 有冇派幾廿億開工行是俾人AR

師兄,,,等你的更新,乜都長晒了。。。。還是你俾c9私有化了。。。掛住出嘢,忘記了我們?😂😂🤣🤣

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2022-2-8 12:17 發表 查看引用來源

咁每次出盡力就無悔
咁快的同sP試齊所有野先🤭🤭

引用:
原帖由 garykphong 於 2022-2-12 09:24 發表 查看引用來源
師兄,,,等你的更新,乜都長晒了。。。。還是你俾c9私有化了。。。掛住出嘢,忘記了我們?😂😂🤣🤣
真係第二次office之後無機會再屌,食過開年飯咋。

第二次office都寫?我做左快槍手🤢

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-2-14 17:14 發表 查看引用來源

想知點快槍法呀

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-2-14 17:14 發表 查看引用來源

係咪冇套內射?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-14 17:16 發表 查看引用來源
係咪冇套內射?😉
等我寫出嚟,聽日。

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-2-14 17:18 發表 查看引用來源

等我寫出嚟,聽日。
Thx. 期待!😉

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-2-14 17:18 發表 查看引用來源

等我寫出嚟,聽日。
期待!

第二次上 office

C9第二次上嚟Office係發生喺過年前,就收爈前,我有日食lunch買外賣時既對話大致係咁,

C9: 做乜外賣呀?
我: 安全D好麻...
C9: 哦,今晚不如睇戲?
我: 咁突然?
C9: 親戚就到。
我: 關乜事?
C9: 我媽個家姐呀,傻佬。
我: (用左幾秒先諗到)哦哦哦,你話你好想要,我咪安排囉。
C9: 好想要呀,死佬~
我: 比我諗諗,睇下點安排先。

跟住

準備好哂,諗住去買繩或者鞋帶,想玩綁手,點知唔夠時間搵,情急之下士旦買左兩條usb叉電線用,仲有眼罩,最後無用到.....

之後晏晝返工,已經係咁諗住等陣點玩,扯住扯住咁,就收工前,去toilet用濕紙巾抺乾淨自己先,再望一望office,無問題,就等收工。一放工就喺同事面前扮正常收工,喺樓下等左15分鐘就再上返office,確認所有人走哂,就打比C9話ready,然後再落返樓同C9去買野食再上返office,情況同上次一樣咁小心,唔重複寫。

入到office,C9喺office放好D野食,我就返左自己張枱用電腦,搵套一路向西睇,C9話未睇過,我話喜劇嚟既,其實一早download左,我只不過拉返落USB,等陣拎去會議室用projector睇,用USB安全D,唔會有人知我做過乜。我仲等緊隻USB既時候,C9就行過嚟,輕輕坐喺枱面,

C9: D外賣放好哂,可以食得。
我: 等多陣,就得,電腦load緊。
(我坐住鄧,望住電腦,C9輕輕坐枱面同我面對面,但係高低差,我塊面係對住佢心口。)
我: 你晏晝唔係話好想要咩(佢著住T恤牛仔褲,我當日如常便服返工。)
C9: 你想要多D喎,係咁望住我個胸。
我: 你成對咁喺我面前。

我都癈話小講,唔洗扮君子,伸手玩波,初幾下,拉高佢件T,攝手入bra玩。

(放lunch)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆