上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
1.0k  538.4k

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-12-7 14:35 發表 查看引用來源
咁做我女主
男定女定反串先

嘩我呢個女主好勁AR,咩都做到,果然冇搵錯
引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-7 14:44 發表 查看引用來源

男定女定反串先

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-12-7 14:47 發表 查看引用來源
嘩我呢個女主好勁AR,咩都做到,果然冇搵錯
咁串 無野好講

下,我讚你WOR,串點係?
引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-7 16:05 發表 查看引用來源

咁串 無野好講

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-12-7 16:41 發表 查看引用來源
下,我讚你WOR,串點係?
覆左你 無謂派花生

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-7 18:40 發表 查看引用來源

覆左你 無謂派花生
公司年尾忙,所以少左上水,我打緊架啦,post住先。

我地都係坐住喺睡袋上面,個睡袋我買返嚟之後,已經拎左去舖頭洗,所以都仲有小小香噴噴。因為空間有限,兩個一齊郁手郁腳換衫抺身實在太逼,所以一個個嚟,當係雙人床,兩個平排坐住。我話我帶頭先啦,我抺完換完之後個營應該會暖d,到時先到佢啦,然後我較暗盞燈,太光怕尷尬。

咁我地對腳板都抺乾淨左,我咪先拎一對襪比自己,再拎一對比C9,叫佢著住,我話厚襪嚟(5趾襪),新買,洗左架啦,著住應該保暖好多。我著完對襪就一野除哂d褸呀,衫褲呀,全身得返對襪同對腳上面d肌肉貼。C9著緊對襪望住我示範點抺身,我撐住唔怕醜咁坐住,先拎消毒濕紙抺全身,特別係d格肋底,頸,袋底,肶罅位之類,再用純水濕紙巾抺,我係有開個袋喺營入面放垃圾既。攪掂之後我比個試後感想C9,d濕紙巾好涼,同埋d消毒濕紙巾抺落鳩頭同C眼度有d那那地,不過可以接受既,仲有背脊自己抺唔到。跟住我想搣左d肌肉貼,C9話第日要落山,唔好搣啦。我解釋話出完汗,貼得耐會痕,我仲有,第朝再貼啦,我仲有肌肉貼。C9望住我慢慢搣,又要忍住腳毛之痛,佢終於明白點解我叫佢剃腳毛。一路笑我搣,就一路幫我抺背脊。搣哂d肌肉貼再抺乾淨之後,著返套新既衫褲,即係孖煙通,長衫長褲,成個人舒服哂。

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-7 18:45 發表 查看引用來源
我地都係坐住喺睡袋上面,個睡袋我買返嚟之後,已經拎左去舖頭洗,所以都仲有小小香噴噴。因為空間有限,兩個一齊郁手郁腳換衫抺身實在太逼,所以一個個嚟,當係雙人床,兩個平排坐住。我話我帶頭先啦,我抺完換完之後個營應該會暖d, ...
師兄呢隻真係睇到人好心急。

說好的咸故呢XD ????

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-7 19:14 發表 查看引用來源
說好的咸故呢XD ????
師姐唔好咁咸住🥲

我已經用電話既備忘錄打緊,而架都仲打緊,又要喺屋企偷偷地打…

見諒見諒🙇🏻‍♂️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆