上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
1.0k  538.4k

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-7 19:42 發表 查看引用來源

師姐唔好咁咸住🥲

我已經用電話既備忘錄打緊,而架都仲打緊,又要喺屋企偷偷地打…

見諒見諒🙇🏻‍♂️
出文果時me too 不過有份hea工D時間任打 哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-7 20:02 發表 查看引用來源

出文果時me too 不過有份hea工D時間任打 哈哈哈哈哈
咁師姐快的分享多啲比我地知打多的睇下💪🏻💪🏻

引用:
原帖由 S3V30_GK9112 於 2021-12-7 20:10 發表 查看引用來源
咁師姐快的分享多啲比我地知打多的睇下💪🏻💪🏻
呢排都係舊愛未有新歡

師兄,你係得食完又要打包膠比我地呢班觀眾,真難得👏👏👏👏,大家比d掌聲啦

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-7 20:17 發表 查看引用來源

呢排都係舊愛未有新歡
呢到大把新歡比你搵到要排排到龍尾都搵唔到

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-7 19:42 發表 查看引用來源

師姐唔好咁咸住🥲

我已經用電話既備忘錄打緊,而架都仲打緊,又要喺屋企偷偷地打…

見諒見諒🙇🏻‍♂️
講到吊哂引咁,都未講戲肉

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-7 23:14 發表 查看引用來源
講到吊哂引咁,都未講戲肉
頭先話落公園同fd飲啤酒,落左去坐公園打,打完啦,如果我病左你地照顧我😈

C9除帽,喺佢自己袋仔拎野抺面啦,我先知自己未抺面,那那林抺返面同耳仔耳背,見C9偷笑,原來佢一路都知我抺漏。好快我就抺完,然後拎起部無用處既ipad,托住喺佢面前開自拍,比佢當鏡用,咁佢又抺又搽咁,素顏,好快攪掂。然後C9除哂d褸,原來入面著短袖T,佢開始抺手臂同頸,我怕佢攝親,我咪幫佢抺後頸同耳仔耳背咁。再除就件T,得返黑bra,我即刻甩埋個扣,唔好阻住我抺佢背脊,前面對波呀,肚呀佢自己抺,總之上半身快快脆抺完,無那西抺,係有抺乾淨,然後我即刻拎佢件長衫同佢著返,唔好凍親,C9話唔帶bra啦,free下,我再拎件羽絨比佢著住先,佢就開始除褲。

C9雙手撐起patpat,我幫手甩佢條長褲出嚟,然後幫佢搣d肌肉貼,咁我都慢慢搣既,剃左毛者,但都有機會敏感麻。我搣緊時,C9講笑話係唔係我幫佢抺哂,我話無問題,咁我咪又繼續囉,佢就拎d衫褲嚟摺,話唔洗咁巢。我搣哂d貼就開始抺佢對小腿,抺完小腿就鍚幾下,見佢摺哂d衫褲,就叫佢瞓平,我就跪住佢側邊抺對大肶,又慢慢摸下佢大肶內側,不過可能係比人抺身,佢好似怕醜擰側個頭咁,所以我用手攝入佢條黑色底褲度抺佢腰果d位,未掂下面住。

真係「正面」抺哂(除咗隻鮑啦),咁我叫佢扭轉,趴喺度,咁我可以抺埋佢大肶後面。真係抺哂,patpat真係好難攝手入底褲抺,所以就去拉低佢條黑底,但係咁抺都係比條底褲阻住哂。我雙手捉住C9條腰,索性抽起佢個patpat,佢就半被動咁吉起咗個patpat,狗仔post,上半身趴喺床,雙手放前平衡下,下半身就patpat吉起,條黑底就比我拉到落對大肶中間。咁我一路抺一路挑逗佢,輕輕力用手指頭摸住c9既皮膚輕輕遊走咁,懶係有觸電feel果d呢,咁我係有用消毒濕紙巾抹佢股罅既(包括菊花),再用返純水濕紙巾抺返,然後用張新既純水去由下而上抺佢隻鮑,已經聽到c9果d抖氣聲。

C9保持住個姿勢,我就跪住喺佢後面,由輕輕摸,變做用脷lam佢patpat,鍚下兩團肉,有時又吹下佢朵菊花,始終無水沖涼,唔太願意賞菊住,都係圍住朵花打圈lam,c9開始呻吟,我就伸隻手去摸下條界,好濕潤,再用手指遊走去摸粒野,一路捽一路用脷刺激朵花既周圍,因為佢咁既姿勢,條黑底又除到落大肶一半,咁既視覺,好難唔去玩下朵花。玩左陣我都跪到攰,我就坐低喺佢後面,撐大對腳包住c9呢隻狗仔post,咁我就可以灣前用條脷去服侍佢隻鮑,服侍到咁上下,我食飽者,我細佬都要食架,我就就位瞓低,佢就向後郁,我順手甩埋佢條黑底,再捉佢patpat落嚟,等佢肚腩貼住我心口比我乃鮑,佢都自動波幫我除一除低條褲就含,變左69。

前湊夠哂,我lam住鮑,停一停,叫c9伸一伸手去個袋度拎套,幫埋我上套。見佢咁乖照做,咁我都無停過服侍佢。上完套,我推一推c9叫佢坐上去,我又順便除哂條褲,咁佢慢慢嚟,坐入左,我望住佢背影喺度搖,搖左陣,我又向後移一移,轉玩狗仔,撐濶佢推下推,又從後伸手入佢衫玩下波咁,佢再成個人趴低左,我無放過佢,合埋佢對肶坐上去再插過,插左陣想射,就轉一轉男上,慢慢插,又用下手指捽下佢粒野,又拉高佢件衫玩下對波,啜下lin,最後車輪下就狂插到射。

幫c9拉返好件衫,比張紙巾佢抺下,又用下支噴霧咁,我又自己抺下咁。見佢想瞓,就開拉鏈打開個睡袋比佢瞓營既中間位,我瞓側邊,因為邊位應該凍d,再同佢搽下d按摩膏按下小腿,又按下自己,見佢瞓著咁滯,我set埋鬧鐘,就幫佢除返件羽絨,再幫佢著條新底褲,又係黑色,自己都著返條孖煙通,兩個人無著長褲,一人一件長衫咁,然後拉返好睡袋,郁完個人夠哂暖,熄燈就瞓。

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-8 01:21 發表 查看引用來源

頭先話落公園同fd飲啤酒,落左去坐公園打,打完啦,如果我病左你地照顧我😈
你有c9照顧你得啦🤣🤣😏😏😏

回覆支持😊, thanks bro

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆