上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
1.0k  538.8k

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-5-23 11:08 發表 查看引用來源

仲有7次呀.... 一次半粒咋.....
咁c9咪有排嘆!😉

引用:
原帖由 keiyk2517 於 2022-5-23 11:05 發表 查看引用來源
有冇副作用架?好似話會頭痛
因人而異啦,我之前一行4人(2pair)去台灣玩都食過,係副廠偉哥,不過要空肚食,大約半個鐘就有反應,不過係唔可以飲酒

C9跪低同我含緊,我就坐床邊,摸住佢個頭,見佢塊面紅卜卜,
我: 你係唔係醉左呀,塊面紅過平時喎。
C9: 梗係啦,成支酒得我一個飲,你又話食藥唔飲,食左未呀?
我: 頭先一入房,食左半粒啦。
C9: 唔覺有分別喎。
我: 藥力都未到,好似話要半個鐘... 到時應該會屌死你。
C9: 插死我啦~ (繼續含)
我:  咁你要淫D配合下~
C9: 點淫D呀?
我: 淫囉,一係叫你做乜就做乜囉~
C9: 唔唔唔(含緊)

聽到C9既唔唔唔聲,真係好興奮,咁我向後埃住床頭坐,叫C9狗仔咁爬過嚟含。C9爬上嚟,繼續含啦,我雙手又逗住佢對波捽下lin咁,玩左陣,C9就坐上嚟,我無諗過咁快入,不過比C9咁主動,真係好爽。咁我地郁下,移返去床中心,咁我就可以瞓低嘆,叫C9唔好搖,要佢蹲起,一下一下上上落落,我就雙手放喺自己頭後面望住佢,欣賞下佢既姿態,仲叫佢向前灣同我啜lin,真係好爽,不過C9好快就攰,可能踩完單車,咁我接力,叫佢繼續啜lin,我就攬住佢,撐開大肶向上起勢插,C9由啜變左條脷亂乃,我都好快就射左。

我同C9喺床攬左陣,因為頭先中出... 所以我地一齊入去再沖下,沖完抺乾又上返床,C9瞓低,我壓住佢同佢車輪,然後再索佢頸,玩波啜lin,隻手就摷,發覺乾乾地既,就比d心機咁啜lin,手指尖就點下點下廉住佢粒野咁,有時就去條界探下水源,直至摸到水源返嚟,我就再落,一下一下咁乃粒野同陰唇,手指就慢慢插入去。手指就出出入入,條脷就乃到好似狗飲水咁,咁中途C9都有典下既,都知道佢嚟左,我都feel到藥力到,因為已經開始硬返,我就移上前,騎住C9個頭,佢都聽話知我心意,我用枕頭墊一墊佢個頭,等佢角度好D,就含,真聽話。我一手摸住佢個頭,一手伸去後面keep住摷,

我: 咁聽話,等陣就射口爆得唔得?
C9: 得。(答得細細聲,應該係怕醜同酒精作用)

好快碌鳩已經硬哂,我就企喺床邊,C9狗仔向後郁過嚟,跪喺床,我就狗仔開始插,真係插得耐,C9都已經趴低左,再轉去床中間,男上鋤,乜男上做到既姿勢同角度都試齊,我已經出哂汗,最後望住C9對波係咁比我推到郁嚟郁去,再叫C9呻吟得淫D,再托佢對腳上我膊,我雙手撐住床,狂插,都無理口唔口爆,直到射,中出完場,然後鍚左陣,佢都無乜理我,就側身瞓,我唯有同佢抺下,再攬住佢瞓。

瞓左陣,我諗半個鐘左右,我就醒左,

(lunch)

回覆 873# Sennn 的帖子

c9哩餐飽到嘔😍😍😍🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-5-23 12:47 發表 查看引用來源
C9: 梗係啦,成支酒得我一個飲,你又話食藥唔飲,食左未呀?
我: 藥力都未到,好似話 ...
插得好精彩哂!睇來可以大演帽子戲法!😬

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-5-23 12:47 發表 查看引用來源
我: 藥力都未到,好似話 ...
c9淫得狠🤣

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2022-5-23 13:13 發表 查看引用來源
c9哩餐飽到嘔😍😍😍🤣🤣🤣
我都好飽架…. 好似做完gym咁,狂操core😑

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-5-23 14:53 發表 查看引用來源

我都好飽架…. 好似做完gym咁,狂操core😑
大家都飽就好啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-23 14:55 發表 查看引用來源
大家都飽就好啦!😬
攰架😅 又唔出喎,真係唔知做乜鳩😅

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-5-23 14:57 發表 查看引用來源

攰架😅 又唔出喎,真係唔知做乜鳩😅
射唔出?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆