上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
1.0k  538.4k

應該一路打一路回味個時都慶恰恰,唔會冷親架
引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-8 01:21 發表 查看引用來源

頭先話落公園同fd飲啤酒,落左去坐公園打,打完啦,如果我病左你地照顧我😈

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-8 01:37 發表 查看引用來源
C9除帽,喺佢自己袋仔拎野抺面啦,我先知自己未抺面,那那林抺返面同耳仔耳背,見C9偷笑,原來佢一路都知我抺漏。好快我就抺完,然後拎起部無用處既ipad,托住喺佢面前開自拍,比佢當鏡用,咁佢又抺又搽咁,素顏,好快攪掂。然後C9除哂d褸, ...
算係半野外,c9反應有冇大咗,剌激咗?會唔會唔敢叫出聲?

好仔細的描述,一路睇一路食早餐。。好正!

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-8 08:55 發表 查看引用來源
係咪要用手冚住把口

完一場堅係兩個訓左?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-8 08:55 發表 查看引用來源
夜晚空礦地方淫聲特別應聲,又有回音,又有隔離有營,可能會叫得特別大聲

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-8 10:33 發表 查看引用來源
夜晚空礦地方淫聲特別應聲,又有回音,又有隔離有營,可能會叫得特別大聲
我覺得就算嗌到有人聽到都無所謂 唔通露營就唔搞得野咩XD

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-8 10:33 發表 查看引用來源
師姐唔通試過?

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-8 01:37 發表 查看引用來源
C9除帽,喺佢自己袋仔拎野抺面啦,我先知自己未抺面,那那林抺返面同耳仔耳背,見C9偷笑,原來佢一路都知我抺漏。好快我就抺完,然後拎起部無用處既ipad,托住喺佢面前開自拍,比佢當鏡用,咁佢又抺又搽咁,素顏,好快攪掂。然後C9除哂d褸, ...
其實C9身形點樣?豐滿型?定纖小型?大波?大Lin?

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-8 10:35 發表 查看引用來源

我覺得就算嗌到有人聽到都無所謂 唔通露營就唔搞得野咩XD
睇黎你係常客wo🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆