上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
1.0k  538.8k

唔知點解,真係瞓左陣就醒,C9喺我前面,我地仲係打側咁攬住瞓。我諗住索幾下C9後頸,同揸幾下就瞓返,點知C9又開始呻吟聲,我又開始硬,我隻揸波手由波向下游,用手指探一探路,唔濕既再伸手指入去,痴立立縮返上去玩波掃lin,下身就用碌鳩頂住c9閘口磨,我伸隻中指比c9,話口爆試味,然後就有小小半推半就咁啜左下,佢話唔好味,我就叫佢要淫喎,佢就開始慢慢啜,我再叫佢下面自己搖住磨。手指比c9啜到濕哂,就伸返下面捽陰唇同粒野,c9都開始濕,唔知係咪啜完d味有影響….

我地仲係打側瞓住,磨到咁上下,加埋我鳩頭d分泌物,捉住c9慢慢隊入去,真係慢慢好溫柔咁開始插,慢慢插,佢d呻吟聲跟住每一插上落,之後開始多水,然後起身抽起佢patpat狗仔,佢上半身抱住枕頭趴住,我深深淺淺咁推,推到我都攰,我話我攰,瞓低叫佢試下含下得唔得,含左幾下點下頭繼續含,我再叫佢坐上嚟,今次搵枕頭墊高自己個頭去欣賞,雙手又可以玩波,不過玩左幾下無玩,都係欣賞c9自己搖多。

C9搖下un下,到佢攰,佢成個趴落床,到我郁,騎上佢patpat下面插,插插下佢分返開對腳同吉起小小patpat,咁就插得順暢d,c9好似中意趴喺度比我壓住插咁… 但係我中意男上。壓住插夠就捉c9轉身,先半邊肶抬起插一輪先,再轉就男上,都係一路插,一路車輪呀,玩波啜lin呀,索下頸呀,連格肋底都乃埋。最後插插插,射果時因為配合得唔好,唔夠流暢,所以我射果下抽出嚟果時,C9又無自動波向下移,我係射左d落佢身,不過老實講,量唔多。咁C9個頭就係瞓住床,我碌鳩就插住佢個咀,不停叫佢啜,我係咁話好爽。射完我問下C9口爆點,佢話好似射左好少,勉強吞左,佢話佢覺得自己好淫。

我仲跪住喺床騎住C9,C9話完自己淫之後,伸脷去舔我鳩窿同鳩頭,岩射完,超敏感,好爽,我都呻吟,C9應該中意聽,因為佢舔得落力左。佢又舔又含左陣,我真係不停叫好正呀,爽呀,老婆好正呀之類,之後佢移出嚟,一下就從後乃落我朵花,手就摸住chok住碌鳩,我好似隻狗咁跪住由佢玩,好爽,玩到佢話攰,我地就一齊去沖涼。

沖完涼就上返床傾下計,C9話就嚟m,所以今日好正,咁我再招呼佢,都係果幾招,玩波啜lin指插乃西賞菊,真係有好好服侍佢,再比佢含到硬一硬,又插一輪,今次無走火,比佢含住口爆,仲係射果時佢keep住含,爽死左我。

完事後我地抖左陣,滿足同好攰,然後趕住走,因為想扮返平時放工既時候返屋企。之後C9話大肶好攰,可能因為佢撐左咁耐….

後記,隔兩日,係星期五嚟,夜晚有一齊食飯,係佢搵我既,因為佢仲未嚟M,痕痕地,我地食飯時又不停重溫單車日既情況,就係咁,興烚烚,殘廁左,有機會就寫埋。

玩埋殘廁 , 正到不得了 , 恨死格離

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-5-25 17:53 發表 查看引用來源
唔知點解,真係瞓左陣就醒,C9喺我前面,我地仲係打側咁攬住瞓。我諗住索幾下C9後頸,同揸幾下就瞓返,點知C9又開始呻吟聲,我又開始硬,我隻揸波手由波向下游,用手指探一探路,唔濕既… 再伸手指入去,痴立立…縮返上去玩波掃lin,下身就 ...
好正喎!係咪插得比平時多?c9滿唔滿意?

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-5-25 17:53 發表 查看引用來源
唔知點解,真係瞓左陣就醒,C9喺我前面,我地仲係打側咁攬住瞓。我諗住索幾下C9後頸,同揸幾下就瞓返,點知C9又開始呻吟聲,我又開始硬,我隻揸波手由波向下游,用手指探一探路,唔濕既… 再伸手指入去,痴立立…縮返上去玩波掃lin,下身就 ...
C兄
我想問C9已婚未?

嘩~~ 撩起咗 淫慾 有排屌呀 !!

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-25 18:13 發表 查看引用來源
好正喎!係咪插得比平時多?c9滿唔滿意?
飽哂😀

引用:
原帖由 小福星 於 2022-5-25 19:19 發表 查看引用來源
C兄
我想問C9已婚未?
結左啦

引用:
原帖由 mtvong 於 2022-5-25 19:50 發表 查看引用來源
嘩~~ 撩起咗 淫慾 有排屌呀 !!
希望啦

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-5-25 20:26 發表 查看引用來源

飽哂😀
佢有冇話比你屌死?😉

引用:
忍唔住去埋殘廁,呀c9 好大食吓喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆