上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
1.0k  538.8k

第一篇文,初相識果時D文,已刪除?

等新故事更新 ??

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-5-25 17:53 發表 查看引用來源
唔知點解,真係瞓左陣就醒,C9喺我前面,我地仲係打側咁攬住瞓。我諗住索幾下C9後頸,同揸幾下就瞓返,點知C9又開始呻吟聲,我又開始硬,我隻揸波手由波向下游,用手指探一探路,唔濕既… 再伸手指入去,痴立立…縮返上去玩波掃lin,下身就 ...
你d經歷我之前都經歷過,最後女方離港現在只能回味,有時都幾失樂

殘廁

咁踩完單車過兩日,有晚一齊去左食飯,好普通去左酒樓食小菜同飲兩支大啤咁。食野期間,吹水傾返踩單車果日,自然講埋酒店既野,傾到我又硬硬地,C9又濕濕地。食完差唔多8點,埋完單走果時,C9埃埋嚟我手臂送波餅,我話特登架?不過8點啦喎,太晏。C9都同意,太晏,佢話可惜。咁我就提議,一係返office,然後就一齊行去。

一路行一路傾緊淫野,我地已經急到好似瀨屎咁,途中經過某一公廁,工廠區夜晚,真係鬼影都無隻。我就口快快咁話殘廁啦,近好多,C9呆呆地,應該係諗緊野,我見附近無人,唔比時間C9諗,叫佢即刻入去殘廁等我。眼見C9走左入去,我再望望周圍,shit,嚇一嚇,原來有個清潔阿婆坐住望住我地,唔起眼,我走埋去阿婆度,拎左張一百蚊比佢,然後就走去殘廁,行左兩步,覺得自己太cheap,再比多兩舊阿婆,就走去個殘廁,全程同阿婆一句野都無講過。

我入到個殘廁,見到c9企住等我,我望一望個環境,thank god,地下乾既,d野望落可以接受,鎖門就放低背囊,再拎埋C9個袋放我背囊上面,咁我去洗乾淨完對手,就捉C9埋嚟車輪,開頭c9都好似怯怯地咁,車左陣佢先放d。車緊果時,我已經伸手入去玩波,不過唔就手,又隔住個bra,索性左手攬住佢背脊,右手解佢褲頭,再沿住佢條腰摸去佢後腰,向下攝入佢底褲度,伸落去用中指指頭探路,搵到水源就梗係要「掘」啦。

同C9前湊緊,主要都係我主導,佢齋企住比我車輪,雙手攬住我背脊,我左手都無再攬住佢背脊,變左捉住佢後尾枕同我車,右手就從後伸左入去攝佢底褲度摷。到C9放左小小,佢先伸隻手入我衫玩我粒花生米。

(要開會,補償大家,放69分鐘佢背影)

夠鐘,謝。

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-6-6 15:48 發表 查看引用來源
咁踩完單車過兩日,有晚一齊去左食飯,好普通去左酒樓食小菜同飲兩支大啤咁。食野期間,吹水傾返踩單車果日,自然講埋酒店既野,傾到我又硬硬地,C9又濕濕地。食完差唔多8點,埋完單走果時,C9埃埋嚟我手臂送波餅,我話特登架?不過8點啦 ...
好似幾好玩喎!c9咁快又忍唔住想要!😬c9身形好似幾正喎!等你再更新。😬

回覆 924# Sennn 的帖子

齋摷都已經咁high,攪埋就不得了😍😍😍
師奶仔張影得好似幾好身型😍😍😍😍

引用:
原帖由 123mr456 於 2022-5-26 17:50 發表 查看引用來源
第一篇文,初相識果時D文,已刪除?
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70184654

呀婆@@都唔知昅唔昅好XD

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2022-6-6 16:47 發表 查看引用來源
呀婆@@都唔知昅唔昅好XD
𥄫師姐好過啦😆

一直想睇C9係點,可惜慢左
引用:
原帖由 Sennn 於 2022-6-6 15:48 發表 查看引用來源
咁踩完單車過兩日,有晚一齊去左食飯,好普通去左酒樓食小菜同飲兩支大啤咁。食野期間,吹水傾返踩單車果日,自然講埋酒店既野,傾到我又硬硬地,C9又濕濕地。食完差唔多8點,埋完單走果時,C9埃埋嚟我手臂送波餅,我話特登架?不過8點啦 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆