上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
1.0k  538.8k

我都係一直想睇下C9身形

引用:
原帖由 不基的賤嘴 於 2022-6-7 14:41 發表 查看引用來源
我都係一直想睇下C9身形
我都想,😏😏😏.....
冇相都可以錄音喔~仲可以回味一下

糾纏期間,車到大家咀邊都濕埋,我鬆開C9後尾枕等個咀抖下,摷多陣佢就灣過嚟,拉起我件衫對我粒花生米又啜又舔,都幾爽,我就雙手去解佢bra扣,再攝手入bra玩波掃lin,lin頭硬晒,feel到佢好敏感,就擰轉佢,佢雙手扒牆,吉起patpat,我拉低佢條褲到膝頭,再某低同佢乃,好重味…仲好好水。

之後我企起身,直頭除褲,掉去我背囊上面,就用鳩頭插入去,好好feel,快快慢慢,有時我推,有時佢郁,間唔時我又伸手去捽下佢lin頭。成個殘廁,就係C9雙手扒牆企住,著住t恤但鬆左bra扣,條褲同底褲就比我拉到落膝頭,我就除咗褲同孖煙通咁捉住佢條腰從後推佢,有時捽下lin,一招到尾,出哂汗,仲一路講淫野,主要都係話好爽,又好想比佢事後含,最後係推到中出啦,C9再轉身某低同我含,一路含我一路呻吟,佢雖然有話臭,不過我越叫佢就含得越爽。

事後我地抺乾淨,著返好衫褲就走,出嚟見到放左個「暫停使用」既牌,就係咁。

(Deleted)

因為今次好快完事,無乜野寫到,所以短,放多一次佢背影。

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-6-8 16:55 發表 查看引用來源
糾纏期間,車到大家咀邊都濕埋,我鬆開C9後尾枕等個咀抖下,摷多陣佢就灣過嚟,拉起我件衫對我粒花生米又啜又舔,都幾爽,我就雙手去解佢bra扣,再攝手入bra玩波掃lin,lin頭硬晒,feel到佢好敏感,就擰轉佢,佢雙手扒牆,吉起patpat,我拉低佢 ...
超級溫馨😑😑😑

附件

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-6-6 15:48 發表 查看引用來源
咁踩完單車過兩日,有晚一齊去左食飯,好普通去左酒樓食小菜同飲兩支大啤咁。食野期間,吹水傾返踩單車果日,自然講埋酒店既野,傾到我又硬硬地,C9又濕濕地。食完差唔多8點,埋完單走果時,C9埃埋嚟我手臂送波餅,我話特登架?不過8點啦 ...
今次咁緊火,殘廁😏😏😏,又冇清潔,咁重口味

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-6-8 16:55 發表 查看引用來源
糾纏期間,車到大家咀邊都濕埋,我鬆開C9後尾枕等個咀抖下,摷多陣佢就灣過嚟,拉起我件衫對我粒花生米又啜又舔,都幾爽,我就雙手去解佢bra扣,再攝手入bra玩波掃lin,lin頭硬晒,feel到佢好敏感,就擰轉佢,佢雙手扒牆,吉起patpat,我拉低佢 ...
喺殘廁係咪好刺激?😬

引用:
中出完仲黃金五秒,幫你清潔番真係唔話得😌

引用:
正呀!

又遲一步,🤣🤣🤣

唔該可唔可以放耐啲呀?又遲咗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆