上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
131  538.5k

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-6 11:52 發表 查看引用來源
經過反覆思考,最後我係將成個行程提早左大半日,C9已經一早請左假(星期六佢要返工)。我地約左喺東涌食個early lunch,C9都係著到好似上次行山咁,馬尾,魚夫帽,長褲,係多左件風褸,大大個背囊,佢咩起嚟,兩條帶扯到佢件風褸貼一貼~  ...
新舖開張,打個卡支持下先!

師兄打得好詳細,睇得好有代入感!等緊你嘅戲肉呀!😉

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-6 18:39 發表 查看引用來源

師姐,我會加篇號架今次✌🏻

今日lunch,比C9調戲,話我攪到佢今日腳軟,好彩今日得我一個去食,其他樓面以為佢吹水😅

咁佢行山真係行完腳軟😅

即興今晚同佢食dinner,佢而架出面講緊電話。

佢坐d石坐到瘀左🤡 ...
對腳幾正喎!

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-6 22:03 發表 查看引用來源

今晚無機會詳細檢查,食完就散。
咁快食完?冇下場?

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-6 23:17 發表 查看引用來源
食完野,我清理好,當然我係有用垃圾袋,先7點未夠,睇星都仲未夠夜,雖然有準備netflix(下戴左幾套戲),但係真係比個環境攪到唔太想煲劇睇戲玩電話,想播歌聽下,sorry,訊號差,係串流唔到…… 窒吓窒吓窒到唔想聽。

見要走既人都走得 ...
Ching好細心,c9一定好冧!

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-7 13:58 發表 查看引用來源
唔知係咪錯覺。。。好靜
個個都等緊戲肉!😬

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-8 01:37 發表 查看引用來源
C9除帽,喺佢自己袋仔拎野抺面啦,我先知自己未抺面,那那林抺返面同耳仔耳背,見C9偷笑,原來佢一路都知我抺漏。好快我就抺完,然後拎起部無用處既ipad,托住喺佢面前開自拍,比佢當鏡用,咁佢又抺又搽咁,素顏,好快攪掂。然後C9除哂d褸, ...
算係半野外,c9反應有冇大咗,剌激咗?會唔會唔敢叫出聲?

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-8 10:33 發表 查看引用來源
夜晚空礦地方淫聲特別應聲,又有回音,又有隔離有營,可能會叫得特別大聲
師姐唔通試過?

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-10 15:28 發表 查看引用來源
有時一種曖昧關係都幾過引
之後食埋仲過引!😉

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-10 17:28 發表 查看引用來源
醒一醒,鬧鐘都未夠鐘響,可能兩個人一齊喺睡袋,又spooning咁攬住瞓,暖笠笠,感覺真係瞓左好一段時間咁。我有D想出去睇下個天,但係又暖笠笠唔想郁,咁咪繼續攬住瞓,索下C9後頸,上面隻手開始隔住佢件衫揸下波咁,C9可能真係攰,又或者 ...
點會靜,繼續支持!😉

本帖最近評分記錄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆