茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
14  538.5k

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-6 11:52 AM 發表 查看引用來源
經過反覆思考,最後我係將成個行程提早左大半日,C9已經一早請左假(星期六佢要返工)。我地約左喺東涌食個early lunch,C9都係著到好似上次行山咁,馬尾,魚夫帽,長褲,係多左件風褸,大大個背囊,佢咩起嚟,兩條帶扯到佢件風褸貼一貼~  ...
期待入正題材!!

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-8 10:42 AM 發表 查看引用來源

係呀,堅瞓左,當時係好攰,又食完野,所以好想瞓。
咁有冇morning Q?

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-10 05:28 PM 發表 查看引用來源
醒一醒,鬧鐘都未夠鐘響,可能兩個人一齊喺睡袋,又spooning咁攬住瞓,暖笠笠,感覺真係瞓左好一段時間咁。我有D想出去睇下個天,但係又暖笠笠唔想郁,咁咪繼續攬住瞓,索下C9後頸,上面隻手開始隔住佢件衫揸下波咁,C9可能真係攰,又或者 ...
快啲到下次啦! 可以無套 !!!

期待Ching嘅更新

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-13 10:18 AM 發表 查看引用來源

一路打緊呀,不過掛住追其他師姐既post,進度慢左。
追還追 , 好多人都追緊你同C9 , 加油Ching

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-13 04:49 PM 發表 查看引用來源

都會睇既,而架點做足一日呀......
兩三次點少得

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-13 05:27 PM 發表 查看引用來源
(仲有小小時間,用公司電腦摩打手打多小小)
我: 有無暖D?
C9: 有呀,你呢?(佢雙手攞實我成個背脊)
我: 無,因為我比你件褸隔住左,但係我唔太凍。(小小死頂)

C9向後郁左小小,因為佢對手要拉開佢D拉鏈,再攬返實,雖然都仲有長衫隔 ...
C9好大食喎!!! Ching落山重唔腳軟?

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-15 10:53 AM 發表 查看引用來源

3咋!!!! 瞓之前果次如果有做,就唔夠套用,我帶左3個裝上去咋。
3次都好足夠, 來日方長

Ching, 幾時整理完呀? 等到頸都長

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-18 09:24 AM 發表 查看引用來源
點樣入錯位呀🤣🤣
你想入錯邊度?

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-23 03:15 PM 發表 查看引用來源
入到營,雖然太陽出左,但係營入面都仲係暗暗地,我同C9除哂褸就瞓左上張床,睡袋就無拉,當被咁襟住先,兩個人平排咁瞓住,然後我打側身,

我: 而架大把時間啦喎~
C9: 咁你想點先?
我: 你想中出先定口爆先?
C9: 唔用套咋,邊有話比你中 ...
真正嘅C9淫得很!!!
中出指日可待!!

本帖最近評分記錄

前往最後回覆