上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
77  538.6k

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-5-21 10:06 發表 查看引用來源

藥房… 不過要睇醫生拎醫生紙… 所以我覺得好麻煩…
但食完藥係咪好易又硬番,係咪會持久d?

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-5-23 15:01 發表 查看引用來源

係,插左好耐。
d藥咁勁,但要醫生紙買?

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-5-24 14:15 發表 查看引用來源

普通偉哥囉,去睇下門診,佢問下症同量下心壓咁。
政府會俾偉哥咩😅😅

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-6-6 15:48 發表 查看引用來源
咁踩完單車過兩日,有晚一齊去左食飯,好普通去左酒樓食小菜同飲兩支大啤咁。食野期間,吹水傾返踩單車果日,自然講埋酒店既野,傾到我又硬硬地,C9又濕濕地。食完差唔多8點,埋完單走果時,C9埃埋嚟我手臂送波餅,我話特登架?不過8點啦 ...
今次咁緊火,殘廁😏😏😏,又冇清潔,咁重口味

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-6-8 16:55 發表 查看引用來源
糾纏期間,車到大家咀邊都濕埋,我鬆開C9後尾枕等個咀抖下,摷多陣佢就灣過嚟,拉起我件衫對我粒花生米又啜又舔,都幾爽,我就雙手去解佢bra扣,再攝手入bra玩波掃lin,lin頭硬晒,feel到佢好敏感,就擰轉佢,佢雙手扒牆,吉起patpat,我拉低佢 ...
中出完仲黃金五秒,幫你清潔番真係唔話得😌

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-10-5 16:15 發表 查看引用來源
同C9介紹完D玩具之後,佢就扭轉頭同我車輪,我一路車雙手一路揸波掃lin,車夠佢先比我帶個波仔上佢個口度,咁佢而架又眼罩又口帶(唔知正確名稱)咁坐我前面比我玩波,佢就一手摸住我個頭,一手向後伸落嚟隔住褲摸我隻雀。之後我拎 ...
咁耐冇追到,原來已經升級咗,c 奶俾你調教到越玩越多野喎👍👍

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-11-15 16:42 發表 查看引用來源
(近排忙,簡潔D)

C9身上得返對襪咁比我夾住嚟坐梳化,我攝喺佢後面,一手玩波一手捽佢下面,佢雙手仲係要比我搵USB線綁住左,不過都伸過嚟玩我鳩,帶住眼罩咁向後擰頭同我車下。坐女後面玩就係好爽,玩乜都就手,自己過足手癮,又比C ...
c兄黃金五秒加毒龍鑽爽死啦😜😜

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-11-17 08:46 發表 查看引用來源

究竟有几多囡肯甘做呀?作為一個色界知識分子,笨忍覺得呢啲行為只係做戏先會有,係平日生活入面係好难遇到。就算比你遇到只可以作玩伴不可能長久甘样对待另一半。 ...
每次我奶佢個袋袋同patpat 中間,佢都會話又痕又舒服,之後就好肉緊咁嗌,我都會想佢再舒服啲😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆