上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
257  538.6k

(近排忙,簡潔D)

C9身上得返對襪咁比我夾住嚟坐梳化,我攝喺佢後面,一手玩波一手捽佢下面,佢雙手仲係要比我搵USB線綁住左,不過都伸過嚟玩我鳩,帶住眼罩咁向後擰頭同我車下。坐女後面玩就係好爽,玩乜都就手,自己過足手癮,又比C9雙手chok住,好正,就叫C9同我含,見佢向前郁再轉身跪喺地下,再搵我碌鳩嚟含,我唔想佢跪得辛苦(因為自己跪完),就比個咕𠱸佢跪住。

C9一路含,我一路呻吟,自己坐梳化望住佢跪含同帶左眼罩,好正,有時含含下佢又叫我郁一郁隻腳,慢慢變左我大M字腳咁比佢服侍,之後仲叫我踩上梳化,好怕醜咁話試下嘗我菊(我地有事前清潔)。C9試左乃幾下,我又呻吟幾下,話好正,之後就係咁用條脷去乃我朵花,我頂唔住,我跪喺梳化上面,叫佢一路嘗菊,一路chok我碌鳩,佢企起身,灣小小腰,摸下摸下搵到位就照做,好正,最後忍唔住同C9咁講,

我: 好正呀,你整到我好舒服。
C9: 嘻嘻,咁呢?(用脷鑽入嚟)
我: 一樣咁爽,好想射。
C9: 咁我繼續。
我: 到射果時同我含住出,得唔得?
C9: 得~

跟住我就跪住比佢一路嘗菊,一路打飛機,好正,到就射,我就轉身坐梳化,捉C9跪返低,我捉佢個頭過嚟,佢含住,我捉住,佢個頭自己chok,然後派彩,射哂入佢口,爆左D出嚟,我比tempo佢吐返出嚟,之後佢自動波再同我即時事後深層清潔,啜到碌鳩軟埋,我真係爽到升仙。

之後我就扶C9起身,坐喺梳化,比水佢飲,飲完就我服侍佢。

(下次再寫)

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-11-16 23:59 發表 查看引用來源
c兄黃金五秒加毒龍鑽爽死啦😜😜
爽到升仙呀~ 而架耐唔中腦海都回味下~

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-11-17 08:46 發表 查看引用來源

究竟有几多囡肯甘做呀?作為一個色界知識分子,笨忍覺得呢啲行為只係做戏先會有,係平日生活入面係好难遇到。就算比你遇到只可以作玩伴不可能長久甘样对待另一半。 ...
Um…. 唔知呀,咁C9聽話肯試,可能之前我都服侍佢唔少,佢想我爽下者。

大家最近點呀~?
有無奇遇?

我就早排中左新冠,好返之後一直都未有機會試下係咪會差左。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-10 14:40 發表 查看引用來源
咁咪約c9出嚟試吓囉!😉
有約左,不過係出街食飯加dup骨,唔知約唔約到聽日。

引用:
原帖由 dell-intel 於 2023-2-10 15:35 發表 查看引用來源

男女一齊?邊到揼?
一齊呀,地舖果d。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-2-10 16:51 發表 查看引用來源

師兄年青力壯好快回復勇態.

嚟緊去玩或者試吓搵男嚟按, 係按老虎.  
武松🤔🤔🤔

我應該無事,打飛機無問題。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-2-10 17:32 發表 查看引用來源

打飛機無問題嘅話去幫吓烏克蘭嗰個"司機" 打番幾隻落嚟.
多多都唔夠佢打啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆