茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
19  538.5k

好快小寶寶出世,你做爸爸啦🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-6-8 16:55 發表 查看引用來源
糾纏期間,車到大家咀邊都濕埋,我鬆開C9後尾枕等個咀抖下,摷多陣佢就灣過嚟,拉起我件衫對我粒花生米又啜又舔,都幾爽,我就雙手去解佢bra扣,再攝手入bra玩波掃lin,lin頭硬晒,feel到佢好敏感,就擰轉佢,佢雙手扒牆,吉起patpat,我拉低佢 ...
超級溫馨😑😑😑

附件

講咗成年都厭啦😏😏😏

成年啦,乜都厭啦🤭

講咗成年仲嚟🤭🤭🤭

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-10-5 16:15 發表 查看引用來源
同C9介紹完D玩具之後,佢就扭轉頭同我車輪,我一路車雙手一路揸波掃lin,車夠佢先比我帶個波仔上佢個口度,咁佢而架又眼罩又口帶(唔知正確名稱)咁坐我前面比我玩波,佢就一手摸住我個頭,一手向後伸落嚟隔住褲摸我隻雀。之後我拎 ...
🤭🤭🤭🤭🤭

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-6 11:52 發表 查看引用來源
唔知做乜,頁數有出入,有時要前一頁

寫哂啦~ 茶記  +  C9  +  露營#1,5,7,8,16,19,20,25,26,31
Office #49,53,54,57,65,66
天氣凍 #73,79
單車為名 #82,87,91
殘廁 #93,94
忙裏偷閑 #95,98, 98
又Office #99,100

星 ...
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2378621/即時-港聞-飲食集團高層交歡後遭床照勒索50萬-女被告被裁定勒索罪成

引用:
原帖由 花尾仔 於 2022-10-12 10:32 發表 查看引用來源
師兄呢嗰系c9真人?
真人表演🤭🤭🤭

附件

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-2-10 22:43 發表 查看引用來源
師兄⋯等你同C9新大戰報告💪🏾
有啦🤓🤓🤓🤓🤓

https://www.bastillepost.com/hongkong/article/12653159

前往最後回覆