茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
9  538.5k

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-10 17:56 發表 查看引用來源
紀錄下自己做過嘅嘢都好呀至少唔係因為時間過去而變得淡而無味
紀錄呢樣嘢有, 就係拍片, 肥咗幾多有片為證.

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-10 18:09 發表 查看引用來源
呢D自己都唔知就真係好大獲
係個魚眼鏡問題啫.    冇肥到.

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-23 15:15 發表 查看引用來源
入到營,雖然太陽出左,但係營入面都仲係暗暗地,我同C9除哂褸就瞓左上張床,睡袋就無拉,當被咁襟住先,兩個人平排咁瞓住,然後我打側身,

我: 而架大把時間啦喎~
C9: 咁你想點先?
我: 你想中出先定口爆先?
C9: 唔用套咋,邊有話比你中 ...
插口插到爆真的無敵, 恭喜哂師兄 !

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-2-17 14:35 發表 查看引用來源

無套真係好插D,好FEEL好多,不過要忟出嚟射.... 感體差好多..... 我中意射緊時狂un...
點解唔玩吓夾波波, 一樣可以 UN UN (除非係埃pad胸), 臨尾仲可以嚟個兜鎚窩面, 兜面射到應一應.  

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-9-29 17:07 發表 查看引用來源
Office

都係同平時一樣食Lunch時見到C9,有時真係望多佢兩眼,好似望住佢背影咁,視線由佢條馬尾掃落條腰度,就會諗起捉過佢條腰推佢,又好似望住佢心口咁,加埋佢件闊領T露黑色Bra帶出嚟,又會諗起佢對野。諗下諗下淫意起,就細細 ...
介紹完啲嘢就收工 ???

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-11-26 09:01 發表 查看引用來源

嘩!極品。我見過好多係地鐵表演一個頭四隻腳,完全當人透明,令我諗起阿lam首敢爱敢做啲歌詞。
狂抱擁 不需休息的𨶙
     不需呼吸空氣 不須街邊觀眾遠離
     微乳中 邊打車輪車過
     街尾公廁玩過 想衝燈也衝過
     約炮就是我跟你

引用:
原帖由 Sennn 於 2023-2-10 14:39 發表 查看引用來源
大家最近點呀~?
有無奇遇?

我就早排中左新冠,好返之後一直都未有機會試下係咪會差左。
師兄年青力壯好快回復勇態.
引用:
原帖由 Sennn 於 2023-2-10 15:43 發表 查看引用來源

一齊呀,地舖果d。
嚟緊去玩或者試吓搵男嚟按, 係按老虎.  

引用:
原帖由 Sennn 於 2023-2-10 17:27 發表 查看引用來源

武松🤔🤔🤔

我應該無事,打飛機無問題。
打飛機無問題嘅話去幫吓烏克蘭嗰個"司機" 打番幾隻落嚟.

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-10 22:11 發表 查看引用來源

又綠色力量?
講吓啫, 點會係綠色力量呢, 接受唔到.

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-27 09:37 發表 查看引用來源

我地老啦,新一代冇所謂,佢地只係當女人係一件物件,番去封建時代,最緊要佢動L,其他nothing more。
原來係咁, 明白了.

本帖最近評分記錄

前往最後回覆