茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
8  538.4k

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-6 11:52 發表 查看引用來源
經過反覆思考,最後我係將成個行程提早左大半日,C9已經一早請左假(星期六佢要返工)。我地約左喺東涌食個early lunch,C9都係著到好似上次行山咁,馬尾,魚夫帽,長褲,係多左件風褸,大大個背囊,佢咩起嚟,兩條帶扯到佢件風褸貼一貼~  ...
師兄夠細心,要讚。

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-6 18:39 發表 查看引用來源

師姐,我會加篇號架今次✌🏻

今日lunch,比C9調戲,話我攪到佢今日腳軟,好彩今日得我一個去食,其他樓面以為佢吹水😅

咁佢行山真係行完腳軟😅

即興今晚同佢食dinner,佢而架出面講緊電話。

佢坐d石坐到瘀左🤡 ...
師兄,係坐石定狗仔式時被你推瘀左?

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-6 23:17 發表 查看引用來源
食完野,我清理好,當然我係有用垃圾袋,先7點未夠,睇星都仲未夠夜,雖然有準備netflix(下戴左幾套戲),但係真係比個環境攪到唔太想煲劇睇戲玩電話,想播歌聽下,sorry,訊號差,係串流唔到…… 窒吓窒吓窒到唔想聽。

見要走既人都走得 ...
聽到都見細心,師兄呢D心機唔係個個男人做到,你係得既。

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-7 18:45 發表 查看引用來源
我地都係坐住喺睡袋上面,個睡袋我買返嚟之後,已經拎左去舖頭洗,所以都仲有小小香噴噴。因為空間有限,兩個一齊郁手郁腳換衫抺身實在太逼,所以一個個嚟,當係雙人床,兩個平排坐住。我話我帶頭先啦,我抺完換完之後個營應該會暖d, ...
師兄呢隻真係睇到人好心急。

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-15 09:41 發表 查看引用來源

我部iphone7,點影都影唔到夜空…. 我地試左陣都唔影,留返用肉眼欣賞。

日出就有影下既
師兄境靚人正,係呢D地方二人世界真係正。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2022-2-22 11:43 發表 查看引用來源
睇新聞話到酒店唔用酒店設施,只是佔用房間可以唔駛嘟安心。
師兄,唔係一入酒店已經要掃安心咩?

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-2-22 11:45 發表 查看引用來源

哦... 好少去酒店.....

咁準備多一部都無壞既,500蚊者...
師兄,咁係去邊浸浴呢如果約到?

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2022-2-22 11:55 發表 查看引用來源
我好耐無去酒店,唔知喎,對上去果次已經係上年5月份,但我有d私下傾過會出去偷食嘅淫夫淫妻,無話要嘟囉。
IC.
而家好多已經一入門口係幫襯已經要Do囉~~~~

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-5-25 17:53 發表 查看引用來源
唔知點解,真係瞓左陣就醒,C9喺我前面,我地仲係打側咁攬住瞓。我諗住索幾下C9後頸,同揸幾下就瞓返,點知C9又開始呻吟聲,我又開始硬,我隻揸波手由波向下游,用手指探一探路,唔濕既… 再伸手指入去,痴立立…縮返上去玩波掃lin,下身就 ...
正爆,師兄快update先得。

本帖最近評分記錄

前往最後回覆