上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
257  538.4k

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-9 10:14 發表 查看引用來源
師兄要打備忘錄架~~~~~~
係呀,打緊架啦,等下先啦,好忙,而架先上嚟抖下氣。

引用:
原帖由 hundasit 於 2021-12-9 11:18 發表 查看引用來源
真心正.最重要你TIGER 放你
要有技巧,我係有問佢,去唔去露營,其實心入面根本就知佢唔會去,所以佢咪放我同FD去囉。

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-9 16:07 發表 查看引用來源
師兄俾咩溶左???????
而架咪上左水囉,衰鬼~

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-9 22:54 發表 查看引用來源

我有新相 同時有舊同事想出手 呢鋪杰
呢鋪又杰又飽~

一係雙打囉~ 報名🙋🏻‍♂️

引用:
原帖由 garyfood 於 2021-12-9 18:11 發表 查看引用來源
師兄今晚諗住用咩理由落街打報告畀我哋睇呀🤣🤣
落咁密! 會上得山多終還虎🐅

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-10 13:00 發表 查看引用來源

說話上啫
其實女人說話上調戲,係唔係代表男方有機?

因為C9係咁~ 我好奇問下。

醒一醒,鬧鐘都未夠鐘響,可能兩個人一齊喺睡袋,又spooning咁攬住瞓,暖笠笠,感覺真係瞓左好一段時間咁。我有D想出去睇下個天,但係又暖笠笠唔想郁,咁咪繼續攬住瞓,索下C9後頸,上面隻手開始隔住佢件衫揸下波咁,C9可能真係攰,又或者可能平時佢老公都係咁,佢慣左,所以佢唔醒。咁我繼續,兩個都係打側向同一方向瞓,我喺佢後面,右手就穿過佢條頸,左手就由隔衫揸波變伸手入佢衫尾去摸lin,又喺乳雲用手指輕輕力打圈,再鍚下佢後頸,下面我又一下一下咁頂下佢(我真係好鬼衰),雖然我著住孖煙通,佢又著住底褲,但係我feel到頂得佢好“近”,過左陣,C9細細聲咁講。

C9: 做乜學我老公?
我: 咁似唔似?
C9: 你好好多,我老公一早入左啦。
我: 我都想入呀。(隻左手由波向下掃,到伸入佢底褲摸下)
C9: 好衰,入啦(佢自己除埋條底褲,吉出個patpat)
我: 唔洗帶套?(我隻左手因為佢吉出patpat,前面夾實左,所以從後摷佢)
C9: 好唔好呀?(呻吟中)
我: 挑戰我?(我都除褲,真係準備零距離接觸)
C9: 定下次先?(呻吟中)

聽到咁,我話佢玩野牙?佢笑笑笑,又吟呻下咁,我開一開燈(放左喺床頭),叫佢伸手去我個袋度拎套比我,我上套,就插佢。左手捉住佢條腰,右手穿過佢頸底攬到佢實一實,狂插,C9都叫大聲左,唔係叫到拆天個D。我一路插,一路話佢頭先玩我,我差D無套入左,佢又呻吟又笑笑口咁話下次先囉,我真係聽到有D興奮,因為無套就真係正D麻。我正想坐起用半邊咁插佢,先發覺睡袋未開哂拉鏈,差D自己整爆個睡袋。

打返開拉鏈,變到好似張被咁,C9笑我話我咁心急呀,我都係笑左,話差D整爛野.....

(夠鐘收工,雖然靜左,但係我會打哂佢。)

引用:
原帖由 於 2021-12-11 09:02 發表 查看引用來源
仲有佢都想你吾帶套插佢。做咩就吾帶套插佢。等佢hi 都不得了
我都一把年紀,唔會咁衝動😑

今次得左又點… 可能會導致從此消失😑

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-12 19:16 發表 查看引用來源
真係好羨慕你搵到個咁好玩嘅FWB
不要去羨慕,不要去妒忌~

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-12 22:30 發表 查看引用來源
放長線,玩得耐咗,有朝日可能叫你唔使帶呢
我諗會有諗既一日,我覺得而架既主因係"避孕"者,我都相信佢係"乾淨"果D人,我自己都算係既。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆