茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
7  538.4k

包膠祥盡,謝謝師兄!

咁激,仲有冇第二度瘀!

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-6 23:17 發表 查看引用來源
食完野,我清理好,當然我係有用垃圾袋,先7點未夠,睇星都仲未夠夜,雖然有準備netflix(下戴左幾套戲),但係真係比個環境攪到唔太想煲劇睇戲玩電話,想播歌聽下,sorry,訊號差,係串流唔到…… 窒吓窒吓窒到唔想聽。

見要走既人都走得 ...
其實,我覺得最enjoy反而係事前嘅欖欖錫錫,互相取暖,冇咗呢啲,齋插其實都幾乏味!

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-1-7 18:57 發表 查看引用來源

是咁的,當時年少無知,以為體外射就無事,所以頭幾個月都係射之前拎出嚟,射落肚或者背脊,之後條女無嚟M,以為出事,最後係遲左M成個星期,然後條女就開始食避孕藥,咁我見佢食藥,就以為可以中出,果晚就照做,無用套,最後男上狂插,條女以 ...
點會知我哋幾時射吖!條女幾時到定,你就可能容易啲感覺到!

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-1-10 23:26 發表 查看引用來源
因為夜晚無堂食,兜兜轉轉最後嚟左我office食。 C9收工後,我叫佢買野食,我準備好office。咁我打細公司工,個個員工都有公司鎖匙,方便做野,我首先5點半準時收工,然後去日本城買枱布,紙杯之類,當然仲有紅酒,6點左右再返公司,一早個 ...
conference room正,有張長枱,佢瞓喺長枱上邊,你企喺度,啱啱對準,直插,一路插一路可以玩佢對波,同睇住佢個冧樣,一流!

bu,b!bu,b!
好緊張呀!

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-2-23 21:23 發表 查看引用來源
岩喎,如果個女士話好凍,可以講等我支發熱棒會好暖架,令你全身熱辣辣,如果個女士話唔凍,又可以講我好凍呀,想入你個水簾洞取暖呀。點都係想入下🤣🤣🤣 ...
噴啲曖嘢比佢暖下!😆😆

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-5-25 17:53 發表 查看引用來源
唔知點解,真係瞓左陣就醒,C9喺我前面,我地仲係打側咁攬住瞓。我諗住索幾下C9後頸,同揸幾下就瞓返,點知C9又開始呻吟聲,我又開始硬,我隻揸波手由波向下游,用手指探一探路,唔濕既… 再伸手指入去,痴立立…縮返上去玩波掃lin,下身就 ...
好多時妹妹都會有啲味,我又吾係好怕,照舔!不過好大味就真係吾🉐️!

本帖最近評分記錄

前往最後回覆