茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
9  538.7k

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-6 11:52 發表 查看引用來源
經過反覆思考,最後我係將成個行程提早左大半日,C9已經一早請左假(星期六佢要返工)。我地約左喺東涌食個early lunch,C9都係著到好似上次行山咁,馬尾,魚夫帽,長褲,係多左件風褸,大大個背囊,佢咩起嚟,兩條帶扯到佢件風褸貼一貼~  ...
好正。。。童年回憶返黎呀😍😂

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-6 23:17 發表 查看引用來源
食完野,我清理好,當然我係有用垃圾袋,先7點未夠,睇星都仲未夠夜,雖然有準備netflix(下戴左幾套戲),但係真係比個環境攪到唔太想煲劇睇戲玩電話,想播歌聽下,sorry,訊號差,係串流唔到…… 窒吓窒吓窒到唔想聽。

見要走既人都走得 ...
好細心。。又可以過夜。。真係無限好!
健康活動。帶啲後著。。真係不得了。。。😍

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-8 01:37 發表 查看引用來源
C9除帽,喺佢自己袋仔拎野抺面啦,我先知自己未抺面,那那林抺返面同耳仔耳背,見C9偷笑,原來佢一路都知我抺漏。好快我就抺完,然後拎起部無用處既ipad,托住喺佢面前開自拍,比佢當鏡用,咁佢又抺又搽咁,素顏,好快攪掂。然後C9除哂d褸, ...
真係細心到呢。。。c9入晒心呀

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-23 15:15 發表 查看引用來源
入到營,雖然太陽出左,但係營入面都仲係暗暗地,我同C9除哂褸就瞓左上張床,睡袋就無拉,當被咁襟住先,兩個人平排咁瞓住,然後我打側身,

我: 而架大把時間啦喎~
C9: 咁你想點先?
我: 你想中出先定口爆先?
C9: 唔用套咋,邊有話比你中 ...
真係好sweet呀。。。咁先有性趣😍😍👍

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-28 10:47 發表 查看引用來源

大家一齊去行山囉~
好喎。。。又健康又養眼😜

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-12-28 11:23 發表 查看引用來源

CHING 有興趣一齊去 ?
行山ok呀。。不過閒日先得。。冇咁多人

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-12-28 11:40 發表 查看引用來源

你女伴都肯玩真空行山 ?
就係冇😓

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-12-28 12:00 發表 查看引用來源

不過CHING 要平日去, E個先係大問題
放假。。。多人過旺角。。咪搞我

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-28 12:15 發表 查看引用來源
我撐開肶坐住,C9跪住低頭同我試下後補事後蕭,叫佢好似當窄乾我咁啜乾淨,我就會升天,頭幾下都好似唔太願意,可能聽到我D呻吟聲,越啜越順暢,我爽完嘆完,叫C9吉起籮油,我又從後摸入,濕哂啦佢,我摸幾下就指插。我可能太興奮,都仲硬硬 ...
中出萬歳😍😍

引用:
原帖由 Sennn 於 2022-5-12 17:19 發表 查看引用來源
(上次天氣凍既後文,一早打好左無post,一嚟諗住人氣減退,我慢慢低調閃做cd rom,見各位既好意,share返)

同C9兩個人瞓到9點鬧鐘響,個心諗住有D夜喎,果種有D淆底既刺激感,一下就嚇醒左。去浴缸放水再開過熱水,又要等過。我去拎 ...
可遇不可求。。👍😍

本帖最近評分記錄

前往最後回覆