上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
257  538.7k

引用:
原帖由 garykphong 於 2021-12-13 09:11 發表 查看引用來源
師兄,還有什麼事發生了未寫的?等你的更新!
一路打緊呀,不過掛住追其他師姐既post,進度慢左。

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-13 15:53 發表 查看引用來源
仲有冇約下次幾時去酒店玩
未約實邊日,又無咁直接話約爆房,不過我話聖誕有幾套舊電影係必煲,約去酒店睇戲~

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-13 16:38 發表 查看引用來源
但去到酒店都唔係真係會睇啦,到時係會做愛情動作片🤣🤣
都會睇既,而架點做足一日呀......

開返個睡袋,活動範圍唔同哂,好彩當初㨂呢款。兩個笑完,我就捉住c9男上,擺好姿勢,褸返個睡袋喺身先插死佢。一邊插,一邊捲起佢件衫,捲到對波出左嚟,揸下波玩下lin,有時又轉下角度插,有時又一路插一路用手指捽下佢粒野,做到出汗,就甩開睡袋,最後托佢單邊肶上膊頭,騎住佢另一邊肶狂插,望住佢捉住我手臂個高潮樣(單手大大力揸緊佢波),淺淺深深咁插到射。射完同佢攬左陣,雖然順其自然咁瞓會好正,但係我地係為左睇星而去。睇睇個鐘,都11點幾,我地決定唔瞓,出去睇星。

預左出面好凍,咁我地著返底褲同孖煙通,當然有清潔下,同時我又開幾包暖手包周圍掉喺營入面,再較定鬧鐘第朝睇日出。我地一樣咁著,因為一齊去買,著左heattech底衫同長褲,先再著返長衫長褲,然後貼暖貼,再羽絨,再風褸加面,最後我準備左一人一頂樣衰冷帽,樣衰,但係暖。

出到去,都感覺還可以,好多星,真係好感動,我地high左陣先再去煮野食,都係煮辛辣麵食,不過今次加左晏晝喺東涌買既沙律落去,當烚菜。今次叫C9唔好等我,煮好比佢就食先,趁熱食。煮好佢果個辛辣麵,今次無罐頭,不過我帶左醉雞翼,單骨,自己整,用幾個密實袋裝去,叫佢幫手沖熱朱古力,最後我碗麵都煮好,佢特登食慢d等埋我,我分d熱既味精湯比佢,等佢碗麵熱返d,就一齊食。

一路食我又一路煮熱水備用,真係食完野d水先滾,慢到呢,但可接受。裝好哂熱水入壺,C9一路執緊野,望到我繼續煮熱水,就問我做乜,我就話我帶左支久保田清酒,座熱支酒嚟飲,再喺背囊拎左幾包野食餸清酒,都係肉乾果d,再拎埋d雞蛋出嚟,本來諗住聽朝煮,但係見淨係座熱d酒,有d哂左熱水,不如烚埋蛋,再拎埋本來第朝既蕃薯問C9想唔想今晚食埋,咁佢都話想食熱野,所以烚埋蕃薯,仲話等陣放屁就臭死。

山上面真係又凍又大風,飲一啖熱sake,暖到入心,d肉乾反而無乜點食,都唔知等左幾耐,d蛋同蕃薯先熟(d蕃薯我已經烚熟左,純粹烚返熱。)C9攪笑話d蛋留比我食,我需要喎,佢蕃薯就夠,放屁都係我受。雖然凍,但堅靚,天公又造美,d星又多又清,都有一兩三粒shooting star經過,感覺好似過左好耐咁,但係其實應該過左得個零鐘(因為無火鍋隔15分鐘左右就要加新既發熱包,所以都知大約時間),食哂d雞蛋同蕃薯,夠哂飽捱一晚,清酒都飲哂,我地係有小小醉,可能飲太快,不過都係小小醉意者,但係方便大家借醉行兇。一齊去完toilet,返到營再欣賞下d星同成個天,香港d光污染真係好勁!不過都滿意架喇,唔望東面,望西面囉,無乜光害。

兩條友企喺營門口,睇多陣星,如果有帶大班登就正到仆街喇,可以坐到瞓低既角度望住個天!(應該帶果隻好似大膠袋咁有氣瞓住既墊,又易拎。)企住頭惡惡望個天都幾攰…. 望耐小小,又無食熱野同清酒暖肚,真係個人都快凍d,我拉開件風褸同羽絨拉鏈,從後包住C9,d冷風飄入個身度,真係醒神… C9就轉身,攬實我,我又攬實佢,最主要係壓實我件褸,我雙手攬到實一實,唔好比風飄入我度。

打多小小

(仲有小小時間,用公司電腦摩打手打多小小)
我: 有無暖D?
C9: 有呀,你呢?(佢雙手攞實我成個背脊)
我: 無,因為我比你件褸隔住左,但係我唔太凍。(小小死頂)

C9向後郁左小小,因為佢對手要拉開佢D拉鏈,再攬返實,雖然都仲有長衫隔住,但係暖好多。咁我係外面包住佢果個,所以我基本上都雙手壓實件褸。

我: 不如返入營。
C9: 你凍牙?(奸笑)
我: 無呀。

C9隻右手由我背脊移去我褲頭。

(頂... 唔夠時間....)

C9右手去到我褲頭,以為佢玩潛烏龜,原來佢右手跟住攝入去摸住我肚皮,慢慢摸上嚟,捽一捽我粒lin。

C9: 硬哂喎,仲話唔凍。
我: 小小凍者,粒花生米咁細都比你摸到。
C9: 係咪好敏感呀?(手指係咁掃我粒花生米)
我: 係呀,都幾正,不如入返個營玩?(真係凍到硬哂粒lin,好敏感)
C9: 你好想要牙?
我: 比你捽到有d feel,無話想要唔想要。如果扯得夠硬梗係想嚟多次。
C9: (伸手隔住褲去摸我碌鳩)都硬硬地喎。
我: 要餵飽你麻。
C9: 但係我飽飽地啦喎。
我: 咁你服侍我囉。

C9笑下,就推起我D衫,推到我粒花生米出左嚟,就埋頭去乃,手又摸住我碌鳩,仲問我係咪咁服待呀。雖然係爽爽地既,但係又凍喎,我同C9講話入營啦,外面凍呀,佢就笑下咁。玩左陣佢又笑笑口咁,拉低我褲頭,就灣腰含落去,佢動作咁大,我件褸已經包唔住佢個人,我成個人真係食哂風,唔知算唔算另類冰火..... 佢含左幾下都話凍,如果當時有人望過嚟,我地企營燈隔離,實望到。

熄完出面盞營燈,我同C9就入返營,咁入面相比係暖好多,不過我地都係除左D褸同冷帽,keep返住著長衫長褲同heattech,整理好哂d野,然後拉返好個睡袋拉鏈,因為要6點起身,所以都係快D瞓。同c9平排咁瞓住,熄完燈就瞓,因為我有小小心郁想執多劑既,考慮左陣,我先打側個人,攬住c9,佢好似瞓著左咁,隻手潛入佢衫入面玩下波,好似真係瞓左,咁我隻手再向下移,攝入去想摷下,一摸就知,佢真係飽飽地,都再摸下,但係一陣間我就斷左片,我估我應該係摷緊佢時瞓著左...

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-14 22:14 發表 查看引用來源
咁醒咗仲摸住?
無啦,瞓果時會轉身會郁。

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-15 02:24 發表 查看引用來源

講到d星星🌠🌠咁靚,有沒有影相?post上來睇下吖
我部iphone7,點影都影唔到夜空…. 我地試左陣都唔影,留返用肉眼欣賞。

日出就有影下既

附件

引用:
原帖由 於 2021-12-15 08:43 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 Sennn 於 2021-12-14 05:23 PM 發表 查看引用來源
C9右手去到我褲頭,以為佢玩潛烏龜,原來佢右手跟住攝入去摸住我肚皮,慢慢摸上嚟,捽一捽我粒lin。

C9: 硬哂喎,仲話 ...
佢平時喺茶記把口都係好吹得,好玩得,淫就未係好淫囉。

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-15 09:37 發表 查看引用來源
咁一定有morning Q啦!😉
有時間就打埋,成個回憶打哂出嚟。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆