上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
43  202.9k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 16:19 發表 查看引用來源

2號女同學,冇對佢作出任何行動,而家諗返起真係好後悔,因為真係錯失左個好明顯嘅機會。

有一個星期六,成班同學約好咗上晝補完課之後,一齊入去燒嘢食,依個女同學個男朋友都係我哋嘅同班同學,嗰一日佢哋嘈交嘈得好緊要,結果放 ...
亞嫂喎。。。。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 16:24 發表 查看引用來源

3號女同學同1號女同學有少少相似(我意思係事發嗰一日)。

記得嗰日係中秋節,我同幾個同學一齊出去(當然有3號女同學),詳細過程唔講,直接講重點,記得去到海旁,其中有一段時間得返我同佢喺埋一齊,佢嗰日着咗件鬆身白色T恤,裏便着 ...
果種吊頸底衫鬆左成塊布跌晒落黎點會唔知。

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-10 08:47 發表 查看引用來源
而家女仔早熟,只要你夠膽就一早有得食!😉
不嬲都早熟,聽過由妹丁口中講的戰績,包你唔敢生女,家教嚴,唔比去街,都1樣玩玩好癲好出位。

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-10 09:13 發表 查看引用來源
邊個妹丁?
幾十年前打親戚工,佢住家連公司,個妹丁我入去做係小6升中,一升中,底果浸慢慢浮晒出黎,

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-10 10:14 發表 查看引用來源
同你有一手?😉
開正盤口,要上佢,一係靚仔,一係有錢,但聽5少佢的戰績。

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-10 07:44 發表 查看引用來源
有情有義我都系俾我老婆破處...架
笨到無人有
我都係,大家第一次,

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-10 11:38 發表 查看引用來源
幾多歲開始係咁?要幾多錢?
無講,係有錢仔,不過有1單佢食鬼,或比鬼食。因為5係香港人,可以保密。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-12-10 17:02 發表 查看引用來源

查實女人都會搵機會鹹濕吓, 我老母幾後期先俾我自己沖涼, 有記憶嘅幫我洗時會玩條 J 仔, 到小學雞後期啲會俾佢洗到扯旗, 我仲岸兜兜唔知係咩一回事. ...
比較下有無老公的遺傳,

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-12-10 17:38 發表 查看引用來源

我老豆勁得多, 冇遺傳俾我.
私人按摩,有無增長?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-12-12 08:52 發表 查看引用來源

算吧啦, 食著幾多係整定冇得強求.
都好幸福喎,呢個私人福利唔係個個有。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆