上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
43  202.9k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-13 15:10 發表 查看引用來源
以前好多時見到d人媽係公眾地方餵人奶,舊屋村走廊又係,坐係門口拉高拎隻奶出嚟見唔少,而家就冇乜呢d情況
以前大陸都係咁,而家個個都食奶粉,所以咁多大頭仔。

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-14 13:25 發表 查看引用來源
我聽過一個真實個案,其實都係一種悲哀,好唔想當咸故聽,一個單親家庭,得吖媽同個低低地嘅仔生活在那些舊屋村,呀仔只是低低地,到10幾歲會對女性好奇,我估你地應該知道會發生乜嘢🤮
聽講有社工爆過料,一個進步社會都有呢d嘢發生 ...
我都話,門埋門,好多case 無人知無人講。

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-14 13:25 發表 查看引用來源
我聽過一個真實個案,其實都係一種悲哀,好唔想當咸故聽,一個單親家庭,得吖媽同個低低地嘅仔生活在那些舊屋村,呀仔只是低低地,到10幾歲會對女性好奇,我估你地應該知道會發生乜嘢🤮
聽講有社工爆過料,一個進步社會都有呢d嘢發生 ...
以前興偷渡果陣,個老公走左十幾年,個老婆點算,

引用:
原帖由 卜P笠 於 2021-12-14 16:43 發表 查看引用來源
鐘麗提的晚孃?
不倫戀代表作
正,條友成屋屌晒,第一個係佢奶媽,後母,妹,不過下場好慘,孤獨終老。

引用:
原帖由 Virgin201 於 2021-12-14 22:39 發表 查看引用來源
真係被阿姨引到扯哂旗,咁多年食埋啦🤣
親亞姨都食到?

引用:
原帖由 Virgin201 於 2021-12-14 23:53 發表 查看引用來源
親唔親唔重要,最重要係有得食🤭
你都仲係青春期?

引用:
原帖由 Virgin201 於 2021-12-14 23:53 發表 查看引用來源
亞姨同伯母似樣?身型似樣?咁會5會對伯母有幻想在先?

引用:
原帖由 卜P笠 於 2021-12-15 11:59 發表 查看引用來源
原來呢度都有個姑姐食侄仔k士
有無詳情?有無大概?

引用:
第一炮點開著?

引用:
原帖由 卜P笠 於 2021-12-19 08:34 發表 查看引用來源
以前因為屋企太細,睇到老豆屌老母都會好奇偷睇,但廿鳩幾歲睇到老母偷食比人屌,呢d心情真係悲喜交集😅
嘩,你有得睇真人表演真是正,天要落雨,娘要嫁人,係無得阻,你又唔知佢2個感情事。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆