上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
528  202.5k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 11:49 發表 查看引用來源

當年佢係住緊喺寶馬山嗰啲3000尺嘅豪宅
Ching錯失咗好多野!😂不過條女正唔正先?😉

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 12:04 發表 查看引用來源

你問我,我可以答你樣貌真係好一般,但係身材好正
咁正都唔揸下!😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 12:07 發表 查看引用來源
佢係我嘅初戀,所以當年比較純情
明白!比較怕醜!😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 12:11 發表 查看引用來源

之後一直冇聯絡同見面,直至到有一次同老婆行街,喺街度撞到佢,我當然唔會上前同佢打招呼,淨係見到佢個樣黑得好緊要。

淨係透過舊同學口中知道佢去咗英國(同我分開咗之後一直都單身到而家)。 ...
可能仲掛住你!😉

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 12:18 發表 查看引用來源

應該唔會,因為佢諗嘢嘅方式好奇怪,同埋當年係佢飛我😂
梗係,送上門都唔食咁唔比面!😂

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-9 13:13 發表 查看引用來源
我仲戇居鳩啦...在十六七崴果兩年有兩個女仔中意我...兩個女仔都認識對方,最先我地3個一齊玩一齊去街,但後來佢地分開單獨借頭借路上我屋企揾我話要借小說,其實我得几本金庸小說,我話無其他小說佢地唔信要入我房揾,揾 ...
定係唔夠靚女你唔吼呀!😉

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-9 13:31 發表 查看引用來源
果陣時太聽亞媽話....囉亞媽話唔可以亂搞啲女仔架,一搞就系你老婆,所以手仔都唔敢摸
咁你幾時先開始搞啲女仔?😉

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-9 13:33 發表 查看引用來源
都几靚女...架....走咗寶...諗番都揼自己心口
仲有冇聯絡,而家咪食返囉!😉

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-9 13:40 發表 查看引用來源
一個嫁咗外國...一家間中有回來,另一個都嫁咗但失聯了
咁可惜!咁唯有食多啲人妻補數!

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-9 13:46 發表 查看引用來源
都系架.....年紀大過多几年都唔知仲食唔食到所以有得食好食啦
Ching仲大把貨,點會唔得!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆