上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
528  202.5k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-9 14:04 發表 查看引用來源
人生好難講 都幾十歲!人體功能好多問題出現㗎啦😅
咁梗係冇後生咁勁,用技術搭救囉!同埋重質不重量!

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 14:03 發表 查看引用來源

之前仲錯過左3個女同學🤦‍♂️
咁嘥?抽下水有冇?😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 16:07 發表 查看引用來源

1號女同學,有一個星期六佢約我去黃埔打保齡球,記得我哋喺北角搭船過去,佢問咗我好多日常生活(興趣),佢嗰日着咗件一字膊嘅衫,喺打保齡球嘅時候,有一幕係佢烏低身喺我前面綁鞋帶,裏便俾我睇晒。雖然唔知道佢到底係咪真係對我有 ...
對波大唔大?😉

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 16:09 發表 查看引用來源

目測Bcup
都ok吖!主動約你,應該有啲意思嘅!

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 16:19 發表 查看引用來源

2號女同學,冇對佢作出任何行動,而家諗返起真係好後悔,因為真係錯失左個好明顯嘅機會。

有一個星期六,成班同學約好咗上晝補完課之後,一齊入去燒嘢食,依個女同學個男朋友都係我哋嘅同班同學,嗰一日佢哋嘈交嘈得好緊要,結果放 ...
咁正人君子!😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 16:19 發表 查看引用來源

2號女同學,冇對佢作出任何行動,而家諗返起真係好後悔,因為真係錯失左個好明顯嘅機會。

有一個星期六,成班同學約好咗上晝補完課之後,一齊入去燒嘢食,依個女同學個男朋友都係我哋嘅同班同學,嗰一日佢哋嘈交嘈得好緊要,結果放 ...
呢個就算啦,話晒佢男朋友都識,第一個就嘥啲!

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 16:24 發表 查看引用來源

3號女同學同1號女同學有少少相似(我意思係事發嗰一日)。

記得嗰日係中秋節,我同幾個同學一齊出去(當然有3號女同學),詳細過程唔講,直接講重點,記得去到海旁,其中有一段時間得返我同佢喺埋一齊,佢嗰日着咗件鬆身白色T恤,裏便着 ...
咁嘥?😂如果係而家你會點?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 16:46 發表 查看引用來源

你唔明㗎啦,依個廟細燈籠大,真係好吸引,個樣有啲似林嘉欣
咁正,真係走鷄,抽下水都好吖!

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 17:00 發表 查看引用來源

所以到懂事嘅時候先至後悔緊
咁而家有冇食下人妻?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 17:02 發表 查看引用來源

就算冇第三者介入,最後佢同佢男朋友最後都成日鬧交,結果唔夠一年就散咗
咁你之後唔上?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆