上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
401  203.0k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-8 12:28 發表 查看引用來源
當然有玩啦我都係聽返寶兄話我知,有互乃同指插,寶兄仲話出動左衫夾玩夾lin lin,佢話倫嫂叫痛但又好high,小弟對左倫嫂30年,如今倫嫂先比寶兄破佢底線🤭 ...
玩到出衫夾夾lin lin🤭

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-1-8 12:39 發表 查看引用來源

倫兄有冇用指插過老婆 ?
有都係插西西,菊花就一向佢都唔比掂

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-1-8 12:41 發表 查看引用來源

夾住lin 比寶兄插 ?
就係咁先利害,寶兄話娘娘都曾經好享受玩夾lin,不過要用舊夾,夾到小小痛,新夾夾得太實,太痛會反效果,佢話下次玩夾西皮,小弟真是見識少,衫夾都咁多玩法🤭

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-1-8 12:43 發表 查看引用來源

有冇同寶兄商量下, 搵次加埋你同倫嫂玩次3p
呢d要寶兄氹掂倫嫂先得,我都好期待,好想睇住寶兄屌倫嫂🤭

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-8 12:47 發表 查看引用來源
睇住寶兄屌倫嫂,我就要倫嫂同我含🤤

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-8 12:47 發表 查看引用來源
仲有寶兄教到倫嫂痞係寶兄頭頂,用隻毛鮑對住寶兄,寶兄近距離咁又乃又啜倫嫂陰唇,仲叫倫嫂目睹住寶兄玩佢西皮🤤
調教真係要比外人先教到👍

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-1-8 12:55 發表 查看引用來源

我覺得機會大, 反正寶兄插倫嫂, 已經係你地3個公開的秘密

而倫嫂都係你面前 暗示 / 明示 講左同寶兄玩
有晚我招呼倫嫂時,成機大迫供,倫嫂冇否認但又唔直接承認,不過我話寶兄已話晒我知,倫嫂就開始缺堤咁崩塌,一一承認晒,仲肯話自己係淫西,好需要比男人屌🤭

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-1-8 12:55 發表 查看引用來源

我覺得機會大, 反正寶兄插倫嫂, 已經係你地3個公開的秘密

而倫嫂都係你面前 暗示 / 明示 講左同寶兄玩
此刻令我又想起娘娘,娘娘隻鮑真係好正好好啜,回味無窮🥰
百看不厭😋

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-1-8 13:10 發表 查看引用來源

咁3p 不是夢了

倫嫂話自己係淫閪時, 倫嫂係未特別興奮, 出好多水 ?

倫兄聽到後, 個刻又會唔會插得特別起勁 ?
果刻我真係一鼓作氣咁狂插,近來都冇乜試過咁勇猛,邊屌邊話倫嫂,原來你都系咁西賤中意比其他男人屌,跟住仲要佢爆埋点比功夫佬屌😵

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-1-8 13:26 發表 查看引用來源

功夫佬講多d黎聽下
功夫佬d嘢,倫嫂都係講d唔講d,斷斷續續咁,唔似寶兄咁全套包膠給我🤭
倫嫂當時都係我問佢答,仲要係插緊問佢先有回應😵
大概如下
有冇比功夫佬插入去?
倫嫂~有入左
有冇用套?
倫嫂~有用吖
功夫佬冇前奏?一嚟就插入左?
倫嫂~佢先用手系我妹妹週邊又摸又了,之後仲嘴落去,我想避都避唔切
咁你就放棄左反抗?定冇反抗?
倫嫂~我唔係唔想反抗,但比佢錫到個人軟左,冇力反抗
咁功夫佬一插就入晒?屌左幾耐?
倫嫂~佢一入就已入晒,插左半個鐘左右

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆