上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
2.2k  202.1k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-3 08:42 發表 查看引用來源
小弟懶開舖又懶睇舖,就懶懶地係呢度略略包膠,寶兄帶來娘娘個侄仔,條靚仔真好性福,就算食左娘娘連寶兄都比佢冧掂,人夾人緣,西有鳩緣(寶兄口頭禪),侄仔真係好有西緣,同寶兄都有鳩緣,仲玩到鳩液交雜🤭🥴🥴 ...
佢姪仔同寶兄同倫嫂3P?

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-3 09:12 發表 查看引用來源
未解前都有束縛🤭
呢個係娘娘?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-3 09:24 發表 查看引用來源
佢姪仔同寶兄同倫嫂3P?
仲要射晒入去,寶兄同侄仔混漿😙
睇到都令人顛🥴🥴🥴

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-3 09:39 發表 查看引用來源
仲要射晒入去,寶兄同侄仔混漿😙
睇到都令人顛🥴🥴🥴
咁倫嫂今次表現點?係咪high過上次?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-3 09:52 發表 查看引用來源
咁倫嫂今次表現點?係咪high過上次?
一次比一次high,侄仔屌又係新鮮,所以特別high,仲肯比佢地輪住中出,射到滿滿🥴

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-2-3 08:12 發表 查看引用來源

身子緊要, 加上今日跑馬, 休息夠跑埋馬先包你個膠, 師兄們會樂意等候.  
跑馬緊要啲,有乜心水?

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-25 11:27 發表 查看引用來源
呢d咁av,倫嫂唔知進級到未?娘娘就一定應付自如🤭
倫兄,乜話口未完就跳去4p啦,做乜唔叫我做觀眾?😁

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-2-3 14:10 發表 查看引用來源

倫兄,乜話口未完就跳去4p啦,做乜唔叫我做觀眾?😁
倫嫂同寶兄同侄仔玩,我都只是旁觀者,認真講都係3p,我係旁邊只是吱吱助助

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-3 10:30 發表 查看引用來源
一次比一次high,侄仔屌又係新鮮,所以特別high,仲肯比佢地輪住中出,射到滿滿🥴
佢今次有冇之前咁怕醜?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-3 14:31 發表 查看引用來源
佢今次有冇之前咁怕醜?😉
冇咁怕喇,可能飲左酒,梅酒易入口,等佢醉醉地就嚟料,寶兄個侄仔跟住寶兄屌,寶兄先進入倫嫂隻西,屌左10分鐘未射先退出,佢侄仔接力,倫嫂初初就有遮住眼,可能侄仔都算陌生,但無幾耐就已經入晒局,侄仔後生又好耐力
屌得倫嫂連連驚呼,你屌死我喇哥仔💪
聽講侄仔30碎左右,又是專屌d40路人妻,屌50路可能係第一回,但佢都一d冇錫住倫嫂,仲換個姿勢抬起倫嫂一隻腿側入,望住倫嫂問佢夠唔夠力
而寶兄就玩緊倫嫂隻奶冇停過,侄仔屌左多15分鐘左右突然急速快插
倫嫂叫唔好 唔好,唔知佢叫唔好射定唔好射住,定唔好射入去
侄仔係完全冇理倫嫂唔好乜,倫嫂係咁擰頭,侄仔一於啋佢都傻射晒比佢🥴
靜止左幾分鐘,以為点都要中場抖抖,点知寶兄唔理倫嫂個西窿仲留有侄仔米青,一嘢又隊入去,倫嫂又擰晒頭
叫唔住寶兄,寶已經快速咁插到啪啪聲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆