上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
2.2k  202.1k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-3 14:22 發表 查看引用來源
倫嫂同寶兄同侄仔玩,我都只是旁觀者,認真講都係3p,我係旁邊只是吱吱助助
我又做觀眾,俾條J倫嫂玩下,哈哈

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-3 14:58 發表 查看引用來源
冇咁怕喇,可能飲左酒,梅酒易入口,等佢醉醉地就嚟料,寶兄個侄仔跟住寶兄屌,寶兄先進入倫嫂隻西,屌左10分鐘未射先退出,佢侄仔接力,倫嫂初初就有遮住眼,可能侄仔都算陌生,但無幾耐就已經入晒局,侄仔後生又好耐力
屌得倫嫂連連驚呼, ...
嘩,屌,睇到硬L左,想揾倫嫂出下火

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-3 14:58 發表 查看引用來源
冇咁怕喇,可能飲左酒,梅酒易入口,等佢醉醉地就嚟料,寶兄個侄仔跟住寶兄屌,寶兄先進入倫嫂隻西,屌左10分鐘未射先退出,佢侄仔接力,倫嫂初初就有遮住眼,可能侄仔都算陌生,但無幾耐就已經入晒局,侄仔後生又好耐力
佢地邊屌緊倫嫂,倫嫂又叫住好醜
唔好啦,我就係旁邊爆佢d衰嘢,你都會怕醜咩,你都自己走去比功夫佬屌,你講乜怕醜,淫西🥴
倫嫂比我篤爆佢去比功夫佬屌,就索性用手遮面,又叫著唔好呀 唔好啦
我話你都比得功夫佬屌,而家寶兄叫埋侄仔上嚟招呼你,益撚晒你啦
侄仔都好勤力,一見寶兄索氣就主動出擊,佢侄仔條撚係作戰狀態中,頭岳岳咁,我叫倫嫂睇下侄仔條嘢,寶兄一屌倫嫂,佢侄仔就好快霸位,隊入去倫嫂個口度,我都費事爭位,過門都是客,我慢慢食尾圍囉🥴

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-3 15:49 發表 查看引用來源
唔好啦,我就係旁邊爆佢d衰嘢,你都會怕醜咩,你都自己走去比功夫佬屌,你講乜怕醜,淫西🥴
倫嫂比我篤爆佢去比功夫佬屌,就索性用手遮面,又叫著唔好呀 唔好啦
我話你都比得功夫佬屌,而家寶兄叫埋侄 ...
錄低佢個淫樣淫聲,問屌得佢舒唔舒服?佢係咪淫西?叫多D兄弟屌佢好唔好?哈哈

引用:
倫嫂今次肯定high死啦!侄仔年輕力壯,屌到倫嫂頂唔順!果晚每人射咗幾多次?

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-3 15:49 發表 查看引用來源
我話你都比得功夫佬屌,而家寶兄叫埋侄 ...
倫嫂係咪越羞辱越high?

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-2-3 16:03 發表 查看引用來源

錄低佢個淫樣淫聲,問屌得佢舒唔舒服?佢係咪淫西?叫多D兄弟屌佢好唔好?哈哈
我話下次叫埋功夫佬玩4p🤭三條佬招呼佢,分分鐘好似娘娘咁,多多益善😙

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-4 11:53 發表 查看引用來源
我話下次叫埋功夫佬玩4p🤭三條佬招呼佢,分分鐘好似娘娘咁,多多益善😙
佢實爽死!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-4 11:55 發表 查看引用來源
佢實爽死!😉
始終呢度冇乜限制,可惜係開唔到戶口,佢上到來比你地撩,一定會覺得刺激

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-4 13:17 發表 查看引用來源
始終呢度冇乜限制,可惜係開唔到戶口,佢上到來比你地撩,一定會覺得刺激
係呀,肯定好快比我哋撩到出水!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆