上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
2.2k  200.9k

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

以前10幾歲住D舊區,屋企的門總係虛掩(窮到冇嘢比人偷),老豆返工老母去左街市~
有日係屋度自己拎條嘢出嚟反開包皮清潔,隔離屋姐姐一嘢就撞入嚟,我小弟反開左包皮清潔中,真是收都收唔切,姐姐就目定口呆左有10秒~
人已大了,其實年紀已不少,早排撞返見當年呢位姐姐(而家先知佢只大我11年)
今次見返佢,令我想返起當年尷尬事,姐姐如今已經是4到尾的人妻,但女人味濃郁,令我回憶返當年跟她的不少往事,有偷窺姐姐,重有咋咋弟撞姐姐對大波,真是好想再有機會親近如今的人妻,那些年的小壞蛋的我,如今已是大壞蛋了
大家有冇小時候心儀的姐姐或姨姨,想當年梗系唔敢有乜車想,如家遇返就唔想再放過機會啦🥰

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-6 16:44 發表 查看引用來源
以前10幾歲住D舊區,屋企的門總係虛掩(窮到冇嘢比人偷),老豆返工老母去左街市~
有日係屋度自己拎條嘢出嚟反開包皮清潔,隔離屋姐姐一嘢就撞入嚟,我小弟反開左包皮清潔中,真是收都收唔切,姐姐就目定口呆左有10秒~
人已大了,其實 ...
記得細細個比個姨姨幫我沖涼,洗我JJ時已識得扯了,姨姨還拍打了我J一嘢,仲話我人仔細細咁鬼曳🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-6 16:49 發表 查看引用來源
記得細細個比個姨姨幫我沖涼,洗我JJ時已識得扯了,姨姨還拍打了我J一嘢,仲話我人仔細細咁鬼曳🤭
唔知點解當年10歲多些都仲要個姨姨幫我沖涼,如今真是百思不解?

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-6 16:44 發表 查看引用來源
人已大了,其實 ...
也曾經因為家貧,父母都要出去揾食,就把我交比隣居呢位姐姐照顧,就因為咁我先有機會睇窺到姐姐,好奇下更會趁姐姐累極瞓著,還偷偷揭開睇看了姐姐多毛下體(當然只敢輕輕拉開偷看)
如今重遇想當年,原來姐姐只是😗
(佢話當年都是唔想尷尬)所以扮唔知唔比反應,我真係聽佢講完差d要揾窿捐🤦‍♂️

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-6 17:05 發表 查看引用來源
也曾經因為家貧,父母都要出去揾食,就把我交比隣居呢位姐姐照顧,就因為咁我先有機會睇窺到姐姐,好奇下更會趁姐姐累極瞓著,還偷偷揭開睇看了姐姐多毛下體(當然只敢輕輕拉開偷看)
如今重遇想當年,原來姐姐只是😗
(佢話當年都 ...
今次重遇了當年的姐姐,如今已是熟透人妻,更覺她女人味濃郁,小肥又豐滿極的胸脯🥰
唉。。。重遇後已J左不知多少次了

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-6 17:11 發表 查看引用來源
今次重遇了當年的姐姐,如今已是熟透人妻,更覺她女人味濃郁,小肥又豐滿極的胸脯🥰
有條鳩梗係會硬架啦😅😂

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-6 17:40 發表 查看引用來源
有條鳩梗係會硬架啦😅😂
有d鳩未必會硬🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-6 17:11 發表 查看引用來源
冇圖可能吸引唔到支持回應?

引用:
唔試吓有冇機會食到?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-6 21:13 發表 查看引用來源
唔試吓有冇機會食到?
會找機會,好想還自己心願😗
情意結🙇‍♂️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆