上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
2.2k  201.4k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-6 21:16 發表 查看引用來源
會找機會,好想還自己心願😗
情意結🙇‍♂️
希望Ching成功,到時分享下!

都成五十歲仲想屌,浪費米青

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-12-7 07:28 發表 查看引用來源
都成五十歲仲想屌,浪費米青
情意結,一定好想屌😊
講起50,想起我的表舅母,50歲先再嫁比一個鬼佬,鬼佬都好似40左右,有次我地上船玩,佢地一個房的,我本來想過去叫佢地上甲板睇夜景飲啤酒,一推就門已開,原來佢地未有把門關好,在鏡倒影睇到表舅母比鬼佬後入,鬼佬仲一手揸住表舅母一邊肉球推騎,表舅母d動作就挺后迎合,我靜靜咁欣賞左有差不多10分鐘先肯離開,所以話50路嘅女人都可以好激🙇‍♂️

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 13:33 發表 查看引用來源
情意結,一定好想屌😊
講起50,想起我的表舅母,50歲先再嫁比一個鬼佬,鬼佬都好似40左右,有次我地上船玩,佢地一個房的,我本來想過去叫佢地上甲板睇夜景飲啤酒,一推就門已開,原來佢地未有把門關好,在鏡倒影睇到表舅母比鬼佬後入,鬼 ...
50路....一般都好識享受...屌起閪上嚟無保留

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-6 21:46 發表 查看引用來源
希望Ching成功,到時分享下!
其實講返往事,大家當年的瘀皮事,已為人妻的她都有面都紅晒,怕醜的女人50都仲好吸引,但我今次講返小時候的回憶,又不是講屌人妻事,所以都是輕輕略過算了,有機食到再分享吧🤷‍♂️

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-7 13:39 發表 查看引用來源
50路....一般都好識享受...屌起閪上嚟無保留
我想50路人妻比年青女生更懂享受性

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 13:40 發表 查看引用來源
其實講返往事,大家當年的瘀皮事,已為人妻的她都有面都紅晒,怕醜的女人50都仲好吸引,但我今次講返小時候的回憶,又不是講屌人妻事,所以都是輕輕略過算了,有機食到再分享吧🤷‍♂️ ...
怕怕地醜嘅人妻好吸引,尤其是有情意結!

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 13:41 發表 查看引用來源
我想50路人妻比年青女生更懂享受性
上到床會投入好多!

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-6 16:49 發表 查看引用來源
記得細細個比個姨姨幫我沖涼,洗我JJ時已識得扯了,姨姨還拍打了我J一嘢,仲話我人仔細細咁鬼曳🤭
講返細個比姨姨同我沖涼,過左無幾耐竟然比左機會我更透徹地睇晒姨姨全裸,熟透的女人根本就係最吸引

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-7 13:43 發表 查看引用來源

上到床會投入好多!
我對人妻的年齡由30路至50路多,都是我喜愛范圍,可能自小就接觸較多熟女,而她們那些年齡又會冇乜拘束地展露身材,波大大小肚腩加圓圓的屁股👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆