上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
2.2k  202.0k

[quote]原帖由 dell-intel 於 2022-1-24 21:17 發表 查看引用來源

咁有冇著落呢? [/辷quote]已經係墮落🤣

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-1-24 21:20 發表 查看引用來源
扑嘢冇理由着住衫㗎🤭
呵呵....仲俾你屌埋隻閪🥰🥰🥰🤪🤪

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-24 16:14 發表 查看引用來源
女人有呢d本性先刺激🤭
夫目前
倫嫂比我同寶兄隊左幾杯,寶兄當我面前除左倫嫂個罩,倫嫂叫唔好,眼神像向我求助,我話冇眼睇🤭
好一陣倫嫂已比寶兄搞到好狼狽,寶兄話怕醜不如帶個眼罩,倫嫂叫做半推半就下已裙拉褲甩,寶兄老實不客氣插入左,倫嫂初時還忍得住咬緊銀牙,不亨半聲~
寶兄屌左無耐已一手將倫嫂眼罩除了,倫嫂羞辱地看著寶兄係我面前,猛力咁做活塞動作,目的要倫嫂羞愧地係我眼前變成淫婦,我同倫嫂講
你睇下寶兄條嘢屌到你出晒水,見到d白色糊狀東西係倫嫂個閪邊同閪毛都有,呢d正係倫嫂分泌的淫液~
寶兄突然停了,吖倫到你嚟屌,我都比寶兄突然的決定嚇了一跳,心諗唔係呀,倫嫂個閪窿充滿寶兄d汁液,我真係接受唔到插入一個充滿另一男人分泌嘅閪窿(我地奉行環保)所以早已默契唔用套😅
我話唔得,寶兄你繼續屌,不如我抱住倫嫂,係佢後面頂住,双手抱住佢對M字腳望住寶兄你屌🥴
倫嫂,唔好啦,我比你二個玩死我了,屌死我喇~
你唔享受咩?你出咁多水,睇到你好西痕咁喎~
倫嫂此刻正比寶兄狠狠咁插,我就抱實倫嫂双腿,令佢盡量打開比寶兄狂插,寶兄又問倫嫂,我屌得你爽唔爽?你老公睇得好爽,你老公知你閪痕先向我求助,要我屌爽你😅
我間中都有係倫嫂耳邊講淫嘢,叫佢唔好忍住大聲d叫,叫佢望住寶兄屌佢,又話從未見佢咁淫,你往後唔乖我就叫寶兄上來屌你,罰你同寶兄含,罰你比寶兄屌好唔好?倫嫂係咁應好……好……好

附件

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-24 22:26 發表 查看引用來源
               夫目前
倫嫂比我同寶兄隊左幾杯,寶兄當我面前除左倫嫂個罩,倫嫂叫唔好,眼神像向我求助,我話冇眼睇🤭
好一陣倫嫂已比寶兄搞到好狼狽,寶兄話怕醜不如帶個眼罩,倫嫂叫做半推半就下已裙拉褲甩,寶兄老實不客氣插 ...
小弟文筆粗糙,只好簡略了過程中細節,見諒

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-24 22:26 發表 查看引用來源
               夫目前
好一陣倫嫂已比寶兄搞到好狼狽,寶兄話怕醜不如帶個眼罩,倫嫂叫做半推半就下已裙拉褲甩,寶兄老實不客氣插 ...
好刺激喎!寶兄屌咗倫嫂幾耐?

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-24 22:30 發表 查看引用來源
小弟文筆粗糙,只好簡略了過程中細節,見諒
寶兄提議,想再調教倫嫂更淫,下次招另1個fd屌倫嫂,寶兄提議的另1個fd都識倫嫂,都係我地d豬朋狗友中人嚟🤭
原來娘娘之前都有咁玩😅

附件

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-24 22:35 發表 查看引用來源
好刺激喎!寶兄屌咗倫嫂幾耐?
前後約一個多鐘

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-24 22:38 發表 查看引用來源
前後約一個多鐘
倫嫂係咪比寶兄屌到好high?

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-24 22:37 發表 查看引用來源
寶兄提議,想再調教倫嫂更淫,下次招另1個fd屌倫嫂,寶兄提議的另1個fd都識倫嫂,都係我地d豬朋狗友中人嚟🤭
原來娘娘之前都有咁玩😅
咁激?3P?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-24 22:41 發表 查看引用來源
倫嫂係咪比寶兄屌到好high?
high到爆,寶兄射到滿滿

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆