上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
2.2k  203.0k

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-1-24 22:59 發表 查看引用來源

之後有冇補償到?
佢有排補償,已經諗緊下次再玩

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-24 23:04 發表 查看引用來源
其實有預告比倫嫂知,你知d女人梗係話唔好,又係口不對心,始終玩左咪話好刺激,問佢覺得点?
佢話覺得自己好淫,我話早就知你淫啦,扮乜西,跟住邊講返邊比我屌佢🤭
我話下次到我屌佢比寶兄做觀眾,佢話早知你地係奸人 ...
今次屌佢有冇成機問下佢點比功夫佬屌?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-24 23:11 發表 查看引用來源
今次屌佢有冇成機問下佢點比功夫佬屌?
乜都講晒,等我下回再爆,而家忍唔住,屌返倫嫂一劑先🤩原來呢d刺激快感,會令本來已冇乜激情,一嘢d激情返來啦

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-24 23:04 發表 查看引用來源
其實有預告比倫嫂知,你知d女人梗係話唔好,又係口不對心,始終玩左咪話好刺激,問佢覺得点?
佢話覺得自己好淫,我話早就知你淫啦,扮乜西,跟住邊講返邊比我屌佢🤭
我話下次到我屌佢比寶兄做觀眾,佢話早知你地係奸人 ...
倫嫂一晚食3Q  , 一定大滿足

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-24 23:15 發表 查看引用來源
乜都講晒,等我下回再爆,而家忍唔住,屌返倫嫂一劑先🤩原來呢d刺激快感,會令本來已冇乜激情,一嘢d激情返來啦
激情嘅嘢,玩過先知乜叫做一点火花激起千重浪

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-25 09:12 發表 查看引用來源
激情嘅嘢,玩過先知乜叫做一点火花激起千重浪
寶兄出手,一石激起千重浪,倫嫂本來有些乾涸的池水又復甦了

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-25 09:19 發表 查看引用來源
寶兄出手,一石激起千重浪,倫嫂本來有些乾涸的池水又復甦了
而家係咪淫咗?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-25 09:46 發表 查看引用來源
而家係咪淫咗?
大大進步左

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-25 09:55 發表 查看引用來源
大大進步左
咁你都享受多咗!😉

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-25 09:55 發表 查看引用來源
大大進步左
另外有冇師兄上1x1呢個网,原來娘娘10年前已注册左,係寶兄幫娘娘注的🤭
呢個网好似系男人召妓多😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆