上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
2.2k  201.8k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-6 16:44 發表 查看引用來源
以前10幾歲住D舊區,屋企的門總係虛掩(窮到冇嘢比人偷),老豆返工老母去左街市~
有日係屋度自己拎條嘢出嚟反開包皮清潔,隔離屋姐姐一嘢就撞入嚟,我小弟反開左包皮清潔中,真是收都收唔切,姐姐就目定口呆左有10秒~
人已大了,其實 ...
我覺得可以一戰,你首先講反啲往到講到個次,笑笑下就抽水

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 15:10 發表 查看引用來源
仲有那些年同d長輩去石澳游水,唔知點解係會迫埋一個木間隔度換泳衣,成日睇到d大大隻奶樽同毛蟹,但細細個
(都13/14)歲,根本已識得扯旗,佢地d大人又唔尷尬🤦‍♂️ ...
我老婆(喺未結婚之前),仲喺娘家住緊嘅時候,喺佢細佬(我眼見都已經16、17歲)嘅時候,成日喺佢面前唔著衫

引用:
原帖由 竹旬入面有蟲 於 2021-12-7 15:17 發表 查看引用來源

我覺得可以一戰,你首先講反啲往到講到個次,笑笑下就抽水
諗法一Q樣👍💪💪

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-7 15:17 發表 查看引用來源

我老婆(喺未結婚之前),仲喺娘家住緊嘅時候,喺佢細佬(我眼見都已經16、17歲)嘅時候,成日喺佢面前唔著衫
d女人係開放定有心演嘢?

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 15:15 發表 查看引用來源
講下講下,又到時候睇住d相片起一起機先🤷‍♂️
唉。。。冇辦法,又冇閪屌唯有起機🤦‍♂️
你啲人妻呢?😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 15:17 發表 查看引用來源
係呀!我聽講呢個吖姨那些年已有偏好洋腸🤭
咁開放?而家乜嘢年紀?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-7 15:19 發表 查看引用來源
你啲人妻呢?😉
我係單身呀,所以我自薦緊想識倫嫂🙇‍♂️

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-7 15:20 發表 查看引用來源
咁開放?而家乜嘢年紀?
而家都已50路,我早排去佢屋企拎嘢,打開門見到佢又飛釘,幾廿歲都仲咁樣,好想擒佢,但道德上知道係錯的🤦‍♂️

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 15:19 發表 查看引用來源
d女人係開放定有心演嘢?
有問過佢,佢話通常佢細佬都唔望(通常我見到個情況係老婆喺佢後面走過,而佢細佬就望住部電腦),但其實我想講電腦個mon反光係可以睇到😂

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 15:24 發表 查看引用來源
而家都已50路,我早排去佢屋企拎嘢,打開門見到佢又飛釘,幾廿歲都仲咁樣,好想擒佢,但道德上知道係錯的🤦‍♂️
但忍唔住都偷影左佢飛釘照自用🙇‍♂️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆