上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
2.2k  201.8k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-7 15:25 發表 查看引用來源

有問過佢,佢話通常佢細佬都唔望(通常我見到個情況係老婆喺佢後面走過,而佢細佬就望住部電腦),但其實我想講電腦個mon反光係可以睇到😂
d女人一係扮傻,根本知道扮唔知,會唔會?

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 15:27 發表 查看引用來源
d女人一係扮傻,根本知道扮唔知,會唔會?
我覺得機會好大

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-7 15:27 發表 查看引用來源

我覺得機會好大
不中不遠,女人都想有人欣賞,不管20歲到50路都是,只不過又唔好意思擺明,不經意的露少少,又比到自己自信

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 15:29 發表 查看引用來源
不中不遠,女人都想有人欣賞,不管20歲到50路都是,只不過又唔好意思擺明,不經意的露少少,又比到自己自信
我呢個姨姨,50路都成日短褲貼身衫,去行山又係咁著,去超市都係,目的係吸晴🤷‍♂️

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 15:29 發表 查看引用來源
同意你嘅講法,有時我叫佢擺明車馬俾人睇,但佢又唔制

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 15:31 發表 查看引用來源
我呢個姨姨,50路都成日短褲貼身衫,去行山又係咁著,去超市都係,目的係吸晴🤷‍♂️
早輪陪佢去行西貢,豹紋衫豹紋褲,點知連底底都是豹紋🤭

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-7 15:32 發表 查看引用來源

同意你嘅講法,有時我叫佢擺明車馬俾人睇,但佢又唔制
正是女人心,口不對心

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 15:33 發表 查看引用來源
早輪陪佢去行西貢,豹紋衫豹紋褲,點知連底底都是豹紋🤭
仲要邊行邊比波餅我食,真係好難忍,終於又要起機解決🤦‍♂️

回覆 64# 肥富茶了室 的帖子

係專登嘅,我家姐都係,試過扮唔望佢,眼角係鏡度見到佢對眼係度望緊我有冇昅佢.

引用:
原帖由 sexparner8 於 2021-12-7 15:56 發表 查看引用來源
係專登嘅,我家姐都係,試過扮唔望佢,眼角係鏡度見到佢對眼係度望緊我有冇昅佢.
即係d女人系別有用心🤷‍♂️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆