上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
192  201.8k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-6 17:11 發表 查看引用來源
今次重遇了當年的姐姐,如今已是熟透人妻,更覺她女人味濃郁,小肥又豐滿極的胸脯🥰
唉。。。重遇後已J左不知多少次了
有條鳩梗係會硬架啦😅😂

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 13:33 發表 查看引用來源
情意結,一定好想屌😊
講起50,想起我的表舅母,50歲先再嫁比一個鬼佬,鬼佬都好似40左右,有次我地上船玩,佢地一個房的,我本來想過去叫佢地上甲板睇夜景飲啤酒,一推就門已開,原來佢地未有把門關好,在鏡倒影睇到表舅母比鬼佬後入,鬼 ...
50路....一般都好識享受...屌起閪上嚟無保留

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 13:41 發表 查看引用來源
我想50路人妻比年青女生更懂享受性
四五十的女人在屌閪過程中,會盡量把机會去享受,佢哋會主動叫你瀨閪🥰點瀨,主動幫你含撚,會用佢哋自己方式俾你屌入閪入面,會叫你几時大力几時停一停😜😜🥰🥰

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 14:03 發表 查看引用來源
女人的下體有一種香氣
女人的乳房也有種乳香
那些年的我已覺得好吸引,近距離的窺視更令我對比我大的姐姐存有幻想,她肉體橫陣,双腿的無意識張開,陰戶中二片唇也因而門戶大開,我個鼻已差點踫到她的陰唇,我還用手把她二片輕輕 ...
10嵗就識瀨閪🥰🤭🤪👍👍

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 14:06 發表 查看引用來源
品嚐了她的淫液,算不算?
唔系抽.....系飲閪水🤩🤩🤩

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-7 14:14 發表 查看引用來源
梗係算!你都好大膽!佢有冇反應?
我估無咩反應,都貓咗😅😅😅

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 14:19 發表 查看引用來源
好奇下唔知點解會想飲
雌雄動物 在發情期都會這樣(包括人類)🤣🤣

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 14:26 發表 查看引用來源
會唔會有小朋友會咁幻想?
有呀...我都有莊隔離屋夫妻屌閪🤪🤪🤭🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 14:32 發表 查看引用來源
那些年好似都幾多,年少又好奇,偷窺老母沖涼🤦‍♂️
這個....唔使講啦🤪🤪

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 14:51 發表 查看引用來源
那些年的小朋友通常都係從偷窺,又或者報紙的風月版吸取呢d知識
我都係呀…😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆