上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
401  203.0k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-11 07:54 發表 查看引用來源
你又知?不過好多熟人妻鐘意小鮮肉!😉
佢自己早前香土post有講🤭

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-8 14:11 發表 查看引用來源
佢話都是2次,有一次功夫佬問佢唔用套得唔得,倫嫂話唔得,功夫佬有用返套
新聞話有骨醫光顧淫窟,其實專業人士都是人,功夫跌打佬又是人,但功夫佬就食個50路,食50路絕對冇犯法😵

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-11 08:38 發表 查看引用來源
有冇娘娘咁正?😉
冇了解,只知佢話有食其他熟人妻

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-11 08:39 發表 查看引用來源
新聞話有骨醫光顧淫窟,其實專業人士都是人,功夫跌打佬又是人,但功夫佬就食個50路,食50路絕對冇犯法😵
功夫佬可能有功夫底,屌西會勁好多?

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-11 08:41 發表 查看引用來源
功夫佬可能有功夫底,屌西會勁好多?
有冇d有功夫底師兄分享下?

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-11 15:54 發表 查看引用來源
女人一俾第二條撚屌過,就不知道醜字點寫....架....啦😅😜🤭
倫嫂已突破左盲腸,呢張系佢話要影就咁影,唔怕影到樣🤭

附件

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-11 15:54 發表 查看引用來源
女人一俾第二條撚屌過,就不知道醜字點寫....架....啦😅😜🤭
真系冇撚知醜,知醜就唔會自己送上門比功夫佬屌多劑😵

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-11 16:00 發表 查看引用來源
如果你有屌過...曾經俾多人屌過嘅人妻...你就明白🤭🤭
女人一經比其他男人屌完,根本就如師兄所講,已經冇左怕醜同羞愧,我都要大義滅親,極盡羞辱隻倫嫂,我琴晚去左功夫佬醫館,試圖刺探功夫佬💪

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-11 16:02 發表 查看引用來源
個閪還几靚,還未屌到變黑😅😅🤭🤭
佢之前冇比其他人屌過

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-11 16:03 發表 查看引用來源
都好正喎!仲夾到好緊!😉
冇比其他男人濫用過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆