上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
401  203.0k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-11 16:05 發表 查看引用來源
女人一經比其他男人屌完,根本就如師兄所講,已經冇左怕醜同羞愧,我都要大義滅親,極盡羞辱隻倫嫂,我琴晚去左功夫佬醫館,試圖刺探功夫佬💪
我係功夫佬面前話,聽倫嫂講上2次經佢手搞好左d酸痛,專登登門多謝佢
功夫佬不防我有詐,還好有霸氣咁話自己有幾叻,好多痛症都是經佢手搞好
我多謝佢之餘,就梗系成機進一步刺探,咋咋弟問功夫佬我老婆能否適合有性行為,會唔會性行為中會再觸到舊患😵

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-11 16:08 發表 查看引用來源
所以寶兄識食呀!做咗佢老公之外第一個男人!
寶兄唔係流架,佢食得少咩

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-11 16:15 發表 查看引用來源
咁佢點講?
佢話正常性行為ok,唔好玩難度大動作😵我又問乜係難度大動作?
佢拍拍我話,男上女上都ok,掛豉就避免,仲有半邊燒鹅肶都ok,佢話時間上唔好做太耐
我就講,我通常都只有10分鐘貨仔,點會耐吖

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-11 16:08 發表 查看引用來源
嘻嘻~如果是我,我就不必理她,由她自由發展😜😅
我係刻意想比功夫佬一個信息,唔係想阻止佢

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-11 16:22 發表 查看引用來源
咁佢有冇漏露乜嘢?
佢話明嘅,上左年紀係會例行功課,跟住問我有乜想佢幫手😵我就話其實冇乜,主要了解下倫嫂情況,同時我又扮無知冇耐,覺得自己係比唔到滿足個老婆🥴

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-1-11 16:26 發表 查看引用來源

什麼信息 ?  暗示比功夫佬聽方放心去食倫嫂 ?
我有留意到功夫佬暗地裡偷笑

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-11 16:28 發表 查看引用來源
咁佢有乜反應?😉
好似暗地裡偷笑緊

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-1-11 16:32 發表 查看引用來源

點解唔問下功夫佬, 學左功夫係唔係會屌得勁d.................我估功夫佬一定答..........係

之後倫兄就講..............等我問下老婆先

講到e度, 功夫佬可能會個心驚一驚, 諗倫兄會唔會知道左d咩............. ...
今晚照師兄提議問下先

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-1-11 16:32 發表 查看引用來源

點解唔問下功夫佬, 學左功夫係唔係會屌得勁d.................我估功夫佬一定答..........係

之後倫兄就講..............等我問下老婆先

講到e度, 功夫佬可能會個心驚一驚, 諗倫兄會唔會知道左d咩............. ...
不如問條嘢唔夠硬,學功夫可唔可以練硬d條嘢🥴

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-11 16:29 發表 查看引用來源
我有留意到功夫佬暗地裡偷笑
下次如果老婆肯落去,功夫佬可能又會有行動

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆