上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
192  202.1k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 14:55 發表 查看引用來源
仲有朋友中的老母,好多都比我做幻想對象
喂...喂....喂....點會和我童年一模一樣😅🤣

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 14:58 發表 查看引用來源
真係?🤭🤭🤭
通常見到閪毛,見唔到閪隙🤣🤣

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 15:03 發表 查看引用來源
偷窺沖涼好難會睇到閪隙🙇‍♂️
除非好似我姨姨醉酒先有機會睇到
就係囉.....成日心思思想睇到,於是就成日都去莊佢地沖涼😂😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 12:45 發表 查看引用來源

😂😂😂😂😂有得吃唔食,罪大惡極
這叫年少無知

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 12:58 發表 查看引用來源

如果俾簡多次,果晚我一定中出佢
我仲戇居鳩啦...在十六七崴果兩年有兩個女仔中意我...兩個女仔都認識對方,最先我地3個一齊玩一齊去街,但後來佢地分開單獨借頭借路上我屋企揾我話要借小說,其實我得几本金庸小說,我話無其他小說佢地唔信要入我房揾,揾咩春啫跟本就無....揾唔到又唔肯走話傾吓偈,我當時真系笨到無人有唔知道原來佢地中意我仲俾我趕佢地走.....
如果是現在...吃完A小姐...再吃B小姐..慢慢輪流吃

果陣時太聽亞媽話....囉亞媽話唔可以亂搞啲女仔架,一搞就系你老婆,所以手仔都唔敢摸
引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-9 13:20 發表 查看引用來源
可能當時已經一箭雙鵰🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-9 13:22 發表 查看引用來源
定係唔夠靚女你唔吼呀!😉
都几靚女...架....走咗寶...諗番都揼自己心口

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-9 13:34 發表 查看引用來源
仲有冇聯絡,而家咪食返囉!😉
一個嫁咗外國...一家間中有回來,另一個都嫁咗但失聯了

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-9 13:42 發表 查看引用來源
咁可惜!咁唯有食多啲人妻補數!
都系架.....年紀大過多几年都唔知仲食唔食到所以有得食好食啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-9 13:53 發表 查看引用來源
Ching仲大把貨,點會唔得!😉
人生好難講 都幾十歲!人體功能好多問題出現㗎啦😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆