上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
2.2k  202.6k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 16:19 發表 查看引用來源

2號女同學,冇對佢作出任何行動,而家諗返起真係好後悔,因為真係錯失左個好明顯嘅機會。

有一個星期六,成班同學約好咗上晝補完課之後,一齊入去燒嘢食,依個女同學個男朋友都係我哋嘅同班同學,嗰一日佢哋嘈交嘈得好緊要,結果放 ...
咁正人君子!😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 16:19 發表 查看引用來源

2號女同學,冇對佢作出任何行動,而家諗返起真係好後悔,因為真係錯失左個好明顯嘅機會。

有一個星期六,成班同學約好咗上晝補完課之後,一齊入去燒嘢食,依個女同學個男朋友都係我哋嘅同班同學,嗰一日佢哋嘈交嘈得好緊要,結果放 ...
亞嫂喎。。。。

引用:

呢個就算啦,話晒佢男朋友都識,第一個就嘥啲!

引用:

3號女同學同1號女同學有少少相似(我意思係事發嗰一日)。

記得嗰日係中秋節,我同幾個同學一齊出去(當然有3號女同學),詳細過程唔講,直接講重點,記得去到海旁,其中有一段時間得返我同佢喺埋一齊,佢嗰日着咗件鬆身白色T恤,裏便着咗件背心(螢光綁繩(淨係綁條頸)),記得佢喺我前面坐咗喺地下,唔知點帶綁頸嗰條繩會鬆晒,佢一向前面烏低身,我又係睇晒,直至到臨走嘅時候佢先發現依件事,仲自言自語話點解會鬆左,之後慢慢磅返條繩。

結果我又係冇進一步行動😂😂😂😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 16:24 發表 查看引用來源

記得嗰日係中秋節,我同幾個同學一齊出去(當然有3號女同學),詳細過程唔講,直接講重點,記得去到海旁,其中有一段時間得返我同佢喺埋一齊,佢嗰日着咗件鬆身白色T恤,裏便着 ...
咁嘥?😂如果係而家你會點?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-9 16:27 發表 查看引用來源
咁嘥?😂如果係而家你會點?
冇得諗啦,佢又結咗婚,自己又結咗婚😂😂😂😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-9 16:15 發表 查看引用來源
都ok吖!主動約你,應該有啲意思嘅!
到畢業之前佢都冇拍拖,淨係知道佢畢業之後搵咗個飛仔拍拖,之後結婚生埋仔

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-9 16:22 發表 查看引用來源
呢個就算啦,話晒佢男朋友都識,第一個就嘥啲!
你唔明㗎啦,依個廟細燈籠大,真係好吸引,個樣有啲似林嘉欣

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 16:24 發表 查看引用來源

記得嗰日係中秋節,我同幾個同學一齊出去(當然有3號女同學),詳細過程唔講,直接講重點,記得去到海旁,其中有一段時間得返我同佢喺埋一齊,佢嗰日着咗件鬆身白色T恤,裏便着 ...
果種吊頸底衫鬆左成塊布跌晒落黎點會唔知。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 16:46 發表 查看引用來源

你唔明㗎啦,依個廟細燈籠大,真係好吸引,個樣有啲似林嘉欣
咁正,真係走鷄,抽下水都好吖!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆