上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
2.2k  202.6k

引用:
原帖由 卜P笠 於 2021-12-20 15:30 發表 查看引用來源
聽講成日去打牌,其他就冇乜賭😅
本身佢都爛玩,話自己後生都幾多仔追,fd個老豆都大佢老母幾多,可能食唔飽又順便出去比人食,賺返d使用
架生keep得好唔好?會唔會好鬆?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-20 15:30 發表 查看引用來源
咁都幾好吖,屌朋友亞媽係咪好刺激?
我都想揾次中出佢老母😋
話晒都良家婦女,叫g仲風險大喇🤦‍♂️
個fd成日想我講佢知點屌佢老母,扮明又想屌又要驚,可能驚比佢老豆知喇🤭

引用:
原帖由 卜P笠 於 2021-12-20 15:37 發表 查看引用來源
我都想揾次中出佢老母😋
話晒都良家婦女,叫g仲風險大喇🤦‍♂️
個fd成日想我講佢知點屌佢老母,扮明又想屌又要驚,可能驚比佢老豆知喇🤭
咁又係呀,中出良家婦女好有征服感!咁你有冇同你個friend講?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-20 15:33 發表 查看引用來源
架生keep得好唔好?會唔會好鬆?
keep得ok,唔會鬆但又唔會緊😋
試過d緊閪又唔多水,好似好難入,幾經辛苦入得幾入自己又軟左🤦‍♂️
反而佢老母多水又唔會緊,好易就入到,唔洗大費周章先入到,好快就進入高潮,一浪接一浪爽爆

引用:
原帖由 卜P笠 於 2021-12-20 15:41 發表 查看引用來源
試過d緊閪又唔多水,好似好難入,幾經辛苦入得幾入自己又軟左🤦‍♂️
反而佢老母多水又唔會緊,好易就入到,唔洗大費周章先入到,好快就進入高潮,一浪接一浪爽爆 ...
正吖,屌到佢咁high, 有冇叫到拆天?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-20 15:39 發表 查看引用來源
咁又係呀,中出良家婦女好有征服感!咁你有冇同你個friend講?
多多少少都講d佢知😅
佢都話有幻想住打飛機,成日問來問去,對奶手感好唔好,粒lin係唔系幾好啜🤭
我話揾個機會自己親手感覺下,揸下啜下lin唔好屌入去囉,我話唔射入去罪惡感冇咁大嘅🤷‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️

引用:
原帖由 卜P笠 於 2021-12-20 15:41 發表 查看引用來源
反而佢老母多水又唔會緊,好易就入到,唔洗大費周章先入到,好快就進入高潮,一浪接一浪爽爆 ...
Ching喺邊度搵到啲窄閪?都係人妻?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-20 15:46 發表 查看引用來源
正吖,屌到佢咁high, 有冇叫到拆天?😉
佢老母都算老手,high到講埋粗口,仲會叫你大力屌佢,好想要吖老公🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-20 15:47 發表 查看引用來源
Ching喺邊度搵到啲窄閪?都係人妻?
窄閪都係後生d嘅囡囡,同佢地去飲去食,熟左就屌,但屌d後生女好冇引,一來反應唔熱烈(可能我唔夠勁)
仲會邊打機邊比我屌,叫我快撚d出😅

引用:
原帖由 卜P笠 於 2021-12-20 15:49 發表 查看引用來源
佢老母都算老手,high到講埋粗口,仲會叫你大力屌佢,好想要吖老公🤭
佢都好放!而家仲有冇約?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆