上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
449  202.4k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-8 08:53 發表 查看引用來源
侄仔如果上嚟分享就正啦👍
你認識佢侄仔?

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-7 15:01 發表 查看引用來源
通常見到閪毛,見唔到閪隙🤣🤣
青春期男仔特別對女人條閪隙好有好奇

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-7 13:44 發表 查看引用來源
講返細個比姨姨同我沖涼,過左無幾耐竟然比左機會我更透徹地睇晒姨姨全裸,熟透的女人根本就係最吸引
同期有個同學仔,佢屋企有d錢驕生慣養,有姐姐沖涼服侍,仲同佢反開包皮清潔龜頭,去到12歲/13歲都係姐姐幫佢洗啫啫🤗

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-14 06:34 發表 查看引用來源

當年年少無知
d仔扮年少無知
d女就扮不在意🥰

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-14 13:13 發表 查看引用來源
d仔扮年少無知
d女就扮不在意🥰
我聽過一個真實個案,其實都係一種悲哀,好唔想當咸故聽,一個單親家庭,得吖媽同個低低地嘅仔生活在那些舊屋村,呀仔只是低低地,到10幾歲會對女性好奇,我估你地應該知道會發生乜嘢🤮
聽講有社工爆過料,一個進步社會都有呢d嘢發生,聽講農村更多呢d事情🤦‍♂️

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-14 13:25 發表 查看引用來源
我聽過一個真實個案,其實都係一種悲哀,好唔想當咸故聽,一個單親家庭,得吖媽同個低低地嘅仔生活在那些舊屋村,呀仔只是低低地,到10幾歲會對女性好奇,我估你地應該知道會發生乜嘢🤮
聽講有社工爆過料,一個進步社會都有呢d嘢發生 ...
有套泰國片,都有講後母同個男人前妻生嘅仔有左感覺,又係不能說的真實故事

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-17 16:54 發表 查看引用來源
邊有停唔到架......😅😅😅
我諗通常係條J唔想停

引用:
原帖由 卜P笠 於 2021-12-18 08:23 發表 查看引用來源
我係話人妻試完驚話停唔到🤦‍♂️
我就忍唔到。。。。。
我都試過同相熟人妻按摩,我只話自己識按幾嘢,個人妻就已經話我唔早講識按~
按左幾嘢人妻就話隔住衫褲按唔舒服,除剩胸圍底褲,点知佢條底褲好細,二塊鮑片從幼邊底褲檔展露系我眼前,我真心已盡力忍住,但最後都是鳩硬無人性下屌左,做左天下男人都會做錯的事😅

引用:
原帖由 卜P笠 於 2021-12-17 16:41 發表 查看引用來源
有d嘢未必控制到
鳩硬無人性,根本10個有9個會失控

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-14 17:31 發表 查看引用來源
我都話,門埋門,好多case 無人知無人講。
有時雞蛋咁密都會孚出仔🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆