上一頁下一頁
發新話題

見到有人講起細細個,性芽初萌時期

收藏  |  訂閱
208  126.8k

引用:
原帖由 li2008 於 2021-12-18 16:38 發表 查看引用來源
淨係同到一個比你抽下水,比你大膽d 去摸下,咁都已經high到爆, 2個都可以玩到咁,真係冇法想像
都係嘅,玩到一個已經好高難度,你睇我咁多年嚟都食唔到就知唔容易😆

引用:
原帖由 li2008 於 2021-12-18 16:53 發表 查看引用來源
但到食到之後,真係比你任玩唔嬲
但真係無從入手😆

自從呢排提返起呢啲往事之後,我就會諗,不如試一試,睇下有無機會,但諗深一層,如果衰咗就真係死得,見到面一定會好尷尬😣

所以最後都係決定繼續幻想下算數😆

引用:
原帖由 li2008 於 2021-12-18 17:14 發表 查看引用來源
呢D真係可遇不可求,不過衰咗真係好大鑊,繼續幻想都有好處,可以繼續冇限嘅可能性
係呀,尤其是宜家有家室,衰咗邊度都唔使去😆

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-18 17:23 發表 查看引用來源
2老,無戒心,不過你上去都5帶番,即是無對你有戒心。
可能習慣咗唔戴,而且無諗過我會留意到

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-18 17:29 發表 查看引用來源
問佢累5累,直接鍊膊頭,無咩人會反對,1句話5好5洗,你唔縮手佢都唔會鬧。你地咁好感情。
平時唔問開,突然間對佢咁好,佢會懷疑😆

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-12-18 18:27 發表 查看引用來源
又唔係喎,初時要過夜先比我搞,真係有難度,依家好D,蓬星期日就去酒店,佢過夜,我爽完陪佢一陣返家
過夜正喎,可以全晚任砌😍

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-12-18 19:51 發表 查看引用來源
但契既可能要負責 點解唔玩多D親個個唔通你係入在契嗰閘
而且契嘅始終都唔夠親嘅咁刺激好玩

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-12-18 21:58 發表 查看引用來源
可能親嗰個嫁左,冇咁方便,但冇理由唔兩個都入閘
嫁咗都照上,到時又係家姐又係人妻,一次滿足兩個願望😆

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-12-18 22:36 發表 查看引用來源

可能嫁遠左 有家庭,出來偷食冇咁方便 嫁左仲好,唔駛驚爽得淨唔找另一半咁即係聚左個家姐要負責,嫁左有姐夫養埋自己女人,搞大家姐肚入埋姐夫數 ...
中出家姐,姐夫找數😆👍
不過屌家姐應該唔會中出嘅,因為太危險😣

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-18 22:42 發表 查看引用來源
安全期咪得囉!😉
你啱👍

其實唔怕有咗,只係怕害咗個BB

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆