上一頁下一頁
發新話題

見到有人講起細細個,性芽初萌時期

收藏  |  訂閱
208  127.1k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-21 14:34 發表 查看引用來源
你有無試下撻着佢
咁佢唔制咪算囉,迫到佢做,但唔投入都無意思,有時知佢唔想搞,但夾硬要佢搞,都唔係太舒服,佢唔濕,轉頭又話痛,唉,所以都係自己打飛機算數

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-21 14:35 發表 查看引用來源
香港女人定大陸女人?
港女嚟我覺得反而大陸女人先唔會咁樣,大陸女人應該係會盡量滿足身邊嘅男人

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-21 17:55 發表 查看引用來源
佢結咗婚之後,下面有冇唔同咗?未之前咁pink?
比姐夫屌到鬆晒😅

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-21 17:59 發表 查看引用來源
咁你都快啲屌你個妹啦!唔係第時比你妹夫屌到鬆晒!
應該唔會有啦,要有妹夫一早有咗啦,邊使寂寞咗咁耐😂

引用:
原帖由 devil2006 於 2021-12-31 10:33 發表 查看引用來源

師兄成唔成功?可唔可以揸波摸西?
無啦,嗰日send完嘢比佢,傾咗陣三級話題,佢又無話好抗拒,不過聖誕節嗰日佢有節目,所以無上嚟我屋企,睇下遲啲有無機會啦,但三級嘢暫時都有keep住講😆

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-1-1 07:59 發表 查看引用來源
有無暗示你餓炮幾年呀?點3級法,例如,,
當然有啦😆

我話send錯之後,佢話“我真係唔明,乜你有老婆都仲要睇呢啲嘢嘅咩”

之後我咪解釋比佢知係兩回事嚟,有老婆都可以睇!

就係咁,大家就開始講起呢樣嘢!

引用:
原帖由 wkm68 於 2022-1-1 12:35 發表 查看引用來源
咁正,阿妹肯同你講三级野,有D機,可以話忍唔住,轉頭話 diy左,幾次後講笑話叫佢幫你
我都有提過,間中睇完都會自己嚟,同埋有講過話老婆好少同我搞,多數都要自己diy,佢話深表同情,我之後乘機話“同情我有乜用,你又幫我唔到”
之後佢回咗我一句“食屎”

😆😆😆

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-1-1 15:05 發表 查看引用來源
38喎,心口喎,唔係年紀喎,有無成功都可以分享下,
自從知道咗佢個size後,都有用眼神去非禮佢個胸,唔知係咪心理佢用,望望下,覺得佢真係好似大咗好多咁😆

另外尋日都有what佢,我話同老婆好少做,唔知係咪我前戲做得唔好,之後借意問佢要點樣做,女人先會覺得舒服?最後我講笑咁話,搵日搵你幫手練習下,佢又無反對🙂

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-3 12:39 發表 查看引用來源
咁佢有冇答你點先舒服?
佢話其他女人就唔知,但佢就鍾意比人摸胸同錫下面,佢仲自爆咗之前拍拖已經搞過

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-3 12:55 發表 查看引用來源
咁你問返佢,會唔會想要吖嘛!😉
下次再撩下佢😜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆